Puhelinpalvelu

Käytämme ns. takaisinsoittopalvelua. Kun soitat terveysasemalle, numerosi tallentuu automaattiin. Soitamme sinulle takaisin samana päivänä, pääsääntöisesti tunnin sisällä. Jos et pysty heti vastaamaan, kun soitamme, tavoittelemme sinua yhteensä kolme kertaa.

Soitamme takaisin vain suomalaisiin puhelinliittymiin ja suuntanumeroihin.

Terveysaseman puhelinpalvelu toimii näin

Ajanvarausnumerot löydät terveysasemien sivuilta. Kuulovammaisille on tarjolla tekstiviestipalvelu.

Valitse kieli: 1. suomi, 2. ruotsi, 3. englanti

Valitse palvelu

  1. Ajanvaraus ja terveysneuvonta, avoinna arkisin klo 8 - 16
  2. Tutkimustulokset, avoinna arkisin klo 8 - 15
  3. Ajan peruminen. Voit perua terveysaseman vastaanottoajan vastaanottoa edeltävänä päivänä klo 14 saakka. Voit jättää vastaajaan nimesi ja henkilötunnuksesi. Vastaajaan ei voi jättää muita pyyntöjä. Muistathan, että voit perua ajan myös verkossa.

Valitse numero, johon haluat meidän soittavan takaisin

  • Paina 1, jos haluat meidän soittavan samaan numeroon, josta soitat nyt.
  • Paina 2, jos haluat meidän soittavan johonkin toiseen numeroon. Näppäile sitten tämä toinen numero suuntanumeroineen (esim. 0401234567, 091234567) ja paina lopuksi ruutu #.

Jos et pysty tekemään kielivalintaa tai näppäilemään numeroasi, hetken kuluttua puhelinpalvelu pyytää sanelemaan puhelinnumerosi suuntanumeroineen äänimerkin jälkeen.

Puhelinpalvelu kertoo sinulle arvioidun ajankohdan, jolloin soitamme sinulle takaisin.
Jos takaisinsoittoajankohta ei sovi sinulle tai näppäilit numerosi vahingossa väärin, paina tähti *. Tämän jälkeen voit valita vaihtoehdoista: 1. vaihda puhelinnumeroa, 2. myöhennä takaisinsoiton ajankohtaa, 3. sanele viesti, 4. poistu jonosta.

Lopuksi sulje puhelin.