Leppävaaran terveysasema

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun marraskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 21 vrk
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana
, ota yhteys terveysasemalle aamulla klo 8–10. Sinulle soitetaan takaisin aamupäivän aikana. Kiireellisissä asioissa terveysasemalle voi tulla tilannearvioon ilman puhelinsoittoa klo 8–16.

Tyytyväisyys Leppävaaran terveysaseman palveluun:
Tyytyväisyys Leppävaaran terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Päivystävä lääkäri

Ajanvarauksella mape klo 816.
Ota yhteyttä terveysasemalle ennen päivystävälle lääkärille tuloa.

Luunmurtumaepäilyssä

Luunmurtumaepäilyssä soita ensin omalle terveysasemalle. Luumurtumaepäilyt hoidetaan Samarian ja Tapiolan terveysasemilla mape klo 815.

Sairaanhoitaja

Päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto mape klo 815. Pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisten pistoepäilyjä, flunssa- ja mahaoireita jne.

Sairaanhoitajan vastaanotolle (lääkkeenantoja, erilaisia tutkimuksia, ohjausta ja pitkäaikaissairauksien määräaikaiskäyntejä varten) varataan aika ajanvarauksella.

Terveydenhoitaja

Ilman ajanvarausta esim. rokotukset ja lääkeinjektiot ma, ti, to ja pe klo 810. Muille vastaanotoille ajanvarauksella  (pitkäaikaissairauksien esim. diabeteksen määräaikaiskäynnit ja matkailijoiden rokotukset)
ma-pe klo 10.30-11.30, p. 09 8163 5957.

Hyvinvointi ja terveys

Omahoito

Terveysneuvontaa saa numerosta (09) 10023 (24 h)

Influenssarokotukset 2014-2015 25.10.2014
Joulu-tammikuussa influenssarokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta tiettyinä aikoina, katso ajat täältä. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
  • Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Sen kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Ota kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
  • Vastaanottoja järjestetään supistetusti lääkärien ja hoitajien koulutusiltapäivän vuoksi. Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimet palvelevat normaalisti.
  • Vuoden 2014 alusta voit valita terveysaseman mistä tahansa Manner-Suomesta. Saman terveysaseman asiakkaana on oltava vähintään yksi vuosi. Terveysaseman valinnan myötä myös mm. hammashoito, neuvola ja kuntoutus siirtyvät samaan kuntaan.
Julkaistu 20.12.2011 klo 13.47 , päivitetty 16.12.2014 klo 8.44

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Leppävaara, 
  • Suur-Leppävaara