Kalajärven terveysasema

Verkkoasiointi ja puhelinpalvelu

Asioi verkossa: Ajan peruminen, tarkistaminen, ajanvaraus pitkäaikaissairauksien määräaikaiskäynneille, Terveyskansio ja Omakanta (reseptit ja potilastieodt)
Ajanvaraus- ja neuvontanumerot, katso Yhteystiedot-laatikosta 

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotoille pääset ajanvarauksella. Puhelinpalvelun ohje
Voit varata ajan päivystävälle sairaanhoitajalle netissä, mikäli kyseessä on flunssa, vatsatauti, iho-oireet, pienet vammat tai tarvitset sairauslomatodistusta.

Jos et pääse vastaanotolle, muistathan perua ajanvarauksesi netissä tai puhelimitse. Käyttämättömästä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta perimme maksun.

Tapaturmat ja äkillinen sairastuminen

Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita 112.
Muissa kiireellisissä tapauksissa:

  • Arkisin klo 8–16 soita terveysaseman ajanvarausnumeroon. Saat apua saman päivän aikana. Jos tarvitset ensiapua esim. vuotavan haavan tai astmakohtauksen vuoksi, voit tulla terveysasemalle soittamatta etukäteen.
  • Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä saat päivystykseen hakeutumiseen liittyvää neuvontaa numerosta 09 87 10023.

Rokotukset

Terveydenhoitajan rokotusvastaanotto on Samarian terveysasemalla ilman ajanvarausta ma klo 13–15 ja pe klo 8–10. Voit tulla hakemaan perusrokotuksia tai valmiiksi ostetun rokotteen kanssa. Tietoa rokotuksista

Omahoitopiste

Omahoitopisteessämme voit mitata mm. verenpaineen ja painon. Tutustu myös omahoidon nettipalveluihin.

Linkit

Hätätilanteet
Asiakasmaksut
Laboratorio ja röntgen
Luunmurtumat
Maksuttomat hoitovälineet
Omahoito
Pitkäaikaissairauksien määräaikaiskäynnit
Raskauden ehkäisy
Reseptin uusiminen
Rokotukset
Siedätyshoito
Syöpäseulonnat
Terveysneuvonta
Terveysaseman vaihtaminen

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun syyskuussa 2015

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 7 vrk
Tyytyväisyys Kalajärven terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Kalajärven terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Terveyspalvelujen nettiajanvaraukseen muutoksia 1.9.2015
Terveysasemien nettiajanvaraukseen on tullut muutoksia ja opiskeluterveydenhuollossa on otettu käyttöön nettiajanvaraus. 15.9. alkaen voit tarkistaa, peruuttaa ja muuttaa aikasi mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotolle.
Espoon terveysasemat parantaneet toimintaansa 4.6.2015
Espoon kaupunki kokeili vuosina 2013–2015 vaihtoehtoisia tapoja tuottaa terveysasemapalveluja. Aalto-yliopiston tekemä tutkimus valottaa muun muassa, miten neljän eri tavalla toimivan terveysaseman tulokset ovat kehittyneet.

Uutiset

RSS
  • Reumapotilaat saavat nivelpistoksia omalla terveysasemallaan tai Tapiolan terveysasemalla. Uudet nivelreumapotilaat, joiden sairauden toteamisesta on alle kaksi vuotta, sekä raskaita lääkkeitä saavat potilaat hoidetaan HUS:ssa
  • Palvelu on kehumisen arvoista Espoon terveysasemilla, kertoo Kuntaliiton tuore tutkimus. Asiakkaat ovat nyt selvästi tyytyväisempiä saamaansa palveluun kuin kaksi vuotta sitten.
  • 24.2.2015 tai aiemmin päivätyt röntgen- ja ultraäänitutkimuslähetteet ovat voimassa 30.4.2015 saakka, sen jälkeen ne vanhenevat. Muutos ei koske silmänpohjakuvauksia eikä uudempia lähetteitä.
  • Terveysneuvonnan puhelinnumerot muuttuvat 30.12. Espoolaiset saavat terveysneuvontaa omalta terveysasemaltaan sekä neuvolan, hammashoidon ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen numeroista. Iltaisin ja viikonloppuisin saat päivystykseen hakeutumiseen liittyvää neuvontaa numerosta 09 87 10023. Terveyskirjasto ja eOmahoitokirjasto ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
Julkaistu 20.12.2011 klo 12.27 , päivitetty 2.10.2015 klo 13.06

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Kalajärvi, 
  • Pohjois-Espoo