Kalajärven terveysasema

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun marraskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 13 vrk
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana
, ota yhteyttä ajanvaraukseen aamulla klo 8-10. Sinulle soitetaan takaisin aamupäivän aikana. Kiireellisissä terveyteen liittyvissä asioissa voit tulla terveysasemalle tilannearvioon ilman puhelinsoittoa ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–14.

Tyytyväisyys Kalajärven terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Kalajärven terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Päivystävä lääkäri

Ajanvarauksella ma–to klo 8–15 ja pe klo 8–14.
Ota yhteyttä terveysasemalle ennen päivystävälle lääkärille tuloa.

Luunmurtumaepäilyssä

Luunmurtumaepäilyssä soita omalle terveysasemalle. 
Luumurtumaepäilyt hoidetaan keskitetysti Samarian ja Tapiolan terveysasemilla ma–pe klo 8–15.

Sairaanhoitaja

Terveysasemalla on päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto ma–to klo 8.30–15 ja pe klo 8.30–14.  Vastaanotolla hoidetaan pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisen pistoepäilyä, selvitetään flunssa- ja mahaoireita jne.

Sairaanhoitajan vastaanotolle (lääkkeenantoja, erilaisia tutkimuksia, ohjausta ja pitkäaikaissairauksien määräaikaiskäyntejä varten) varataan aika ajanvarauksesta.
Sairaanhoitajan puhelinaika ma-pe klo 12-13, p. 09 816 32801.

Terveydenhoitaja

Diabetespotilaisen määräaikaiskäynnit, matkailijarokotukset sekä ehkäisyneuvonta yli 22 -vuotiaille ajanvarauksella. Vastaanottoaika varataan ma–pe klo 12–13, p. 09 816 32590.
Alle 22 -vuotiaiden raskaudenehkäisyyn liittyvät asiat hoidetaan Espoon Nuorisopoliklinikalla (Nupoli)

Laboratoriopalvelut ajanvarauksella

Kalajärven laboratorio palvelee ajanvarauksella.
Näytteenottoaikoja voi varata netissä www.huslab.fi/ajanvaraus
tai puhelimitse HUSLABin palvelunumerosta p. 09 471 86800 ma-pe klo 7.30–15.30.

Hyvinvointi ja terveys

Omahoito

Terveysneuvontaa saa numerosta (09) 10023 (24 h)

Influenssarokotukset 2014-2015 25.10.2014
Joulu-tammikuussa influenssarokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta tiettyinä aikoina, katso ajat täältä. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
  • Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Sen kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Ota kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
  • Vastaanottoja järjestetään supistetusti lääkärien ja hoitajien koulutusiltapäivän vuoksi. Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimet palvelevat normaalisti.
  • Vuoden 2014 alusta voit valita terveysaseman mistä tahansa Manner-Suomesta. Saman terveysaseman asiakkaana on oltava vähintään yksi vuosi. Terveysaseman valinnan myötä myös mm. hammashoito, neuvola ja kuntoutus siirtyvät samaan kuntaan.
Julkaistu 20.12.2011 klo 12.27 , päivitetty 16.12.2014 klo 8.37

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Kalajärvi, 
  • Pohjois-Espoo