Selviämishoito

Selviämishoitoasema Kilon poliisiaseman yhteydessä

Osoite: Vitikka 1 E 1, 02630 Espoo puh. 09 8163 2469 / 046-8773678.

Selviämishoitoasema antaa kiireellistä päivystyksellistä hoitoa päihtymyksen takia. 

Selviämishoitoasema Kilossa on tarkoitettu erilaisten päihteiden käyttäjien lyhytaikaista toipumista varten.  Palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päihtymystilan yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden takia sairaanhoidollista seurantaa, mutta eivät ole sairaalahoidon tarpeessa.

Hoito on aina vapaaehtoista. Hoitoaika ja hoidon tarve arvioidaan jokaisen kohdalla erikseen. Selviämishoitoasema antaa myös neuvoja ja ohjeita päihdehoidon kysymyksissä ympäri vuorokauden sekä kuntalaisille että viranomaisille. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia. 

Kilon Selviämishoitoasema tarjoaa myös avovieroitusta. Hoito kestää 3 - 5 vrk ja sen aikana käydään päivittäin Selviämishoitoasemalla. Avovieroitus on asiakkaalle maksutonta. Jos olet kiinnostunut avovieroituksesta, ota yhteyttä Selviämishoitoasemalle.

Jos käytät huumeita, voit hakeutua Selviämishoitoasemalle maanantaista perjantaihin klo 9-12 välisenä aikana tilannekartoitukseen ja hoidon suunnittelua varten. Selviämishoitoasemalta sinut ohjataan tarvittaessa laitosvieroitushoitoon.