Fysioterapia

Avofysioterapian toimipisteiden kesäsulut.

Espoonlahti suljettu 10-30.7.2017
Leppävaaran toimipisteessä on supistettu toiminta remontin aikana 12.6-13.8.2017. Toimipiste on kokonaan suljettu 17.7-30.7.

_______________________________________________________________________________________________

Voit varata ajan fysioterapiaan joko puhelimitse tai verkkojanvarauksen kautta.
Mikäli varaat aikaa alle 8-vuotiaalle, lymfaterapia-arvioon tai tarvitset vastaanotolle tulkkia, voit varata vastaanottoajan ainoastaan soittamalla fysioterapian keskitettyyn ajanvaraukseen.

Fysioterapian ajanvaraukset puhelimitse

09- 816 36000 (takaisinsoittopalvelu)
Puhelinaika ma-pe klo 8.30-13.00

Puhelinaika 3.7-13.8.2017 ma-to klo 8.30-13.00. Tämän jälkeen palvelemme myös perjantaisin.

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit varata tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8–14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisiä aikoja. Aikaa varatessasi kerro, miksi tarvitset fysioterapia-ajan ja onko sinulla lähetettä.

Tullessasi fysioterapiaan istuudu ja täytä esitietolomake. Fysioterapeutti kutsuu sinut nimellä. Ensimmäiselle käynnille sinun olisi hyvä varata 45 minuuttia. Voit myös tulostaa esitietolomakkeen tältä sivulta ja täyttää sen jo kotonasi.

Näin palvelemme

Avofysioterapia on yksilö-ja ryhmämuotoista toimintaa, jonka tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn kehittyminen näyttöön perustuvan fysioterapian keinoin. Tapaat fysioterapeutin 1-5 kertaa. Tarvittaessa järjestämme myös seurantakäyntejä.

Avofysioterapiaan pääsee terveyskeskuslääkärin, terveydenhoitajan, erikoissairaanhoidon lääkärin ja yksityislääkärin lähetteellä.

Sairaalasta kotiutuvat potilaat ohjautuvat fysioterapiaan sairaalan fysioterapeutin arvion perusteella ilman lääkärin lähetettä. Pitkäaikaissairaille teemme useamman vuoden kuntoutussuunnitelman.

Alle 12 viikkoa kestäneestä alaselkä-  ja niska-hartiakivuista kärsivät potilaat ohjautuvat terveysasemien ajanvarauksen kautta suoraan fysioterapeuttien vastaanotolle.