Terveyspalvelut

Tarjoamme palveluja netissä, puhelimitse ja kasvokkain. Monet puhelinpalvelumme toimivat takaisinsoittoperiaatteella: sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa vaan voit jättää meille soittopyynnön automaattiin.

Avaa palveluvalikko
Terveysasemat

Espoon diabeteskeskus saa asiakkailta hyvän arvion – palveluja kehitetään palautteen perusteella 18.5.2016
Kiitosta saivat mm. henkilökunnan asiantuntemus ja ystävällisyys, asiakkaan kuuleminen, hoidon räätälöinti, kiireetön ilmapiiri sekä sujuva yhteistyö erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä. Parannuksiakin ehdotettiin, ja ehdotuksiin tartutaan. Diabeteskeskuksen toimintamalli on herättänyt kiinnostusta myös muualla Suomessa.
9.5.2016 alkaen luunmurtumat hoidetaan Jorvin päivystyksessä 4.5.2016
Luunmurtumat hoidetaan Jorvissa ja jälkitarkastukset tehdään Samarian terveysasemalla.

Uutiset

RSS
  • Tapiolan terveysasemalla on päivystys arkisin klo 8-16. Kun tarvitset hoitoa kiireellisessä asiassa, varaa aika päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolle netistä, www.espoo.fi/eterveys. Jos tarvitset ensiapua tai jos et voi käyttää nettiajanvarausta, voit tulla suoraan terveysasemalle.
  • Kiireettömässä asiassa pääsi lääkäriin 19 vuorokaudessa, hammaslääkäriin 71 vuorokaudessa ja suuhygienistille 17 vuorokaudessa. Odotusaika hoiva-asumiseen oli 28 vuorokautta. Toimeentulotukihakemukset käsiteltiin alle kahdessa arkipäivässä.
  • Helsingissä villikaneja tappanut virustartunta on todennäköisesti levinnyt Espooseen. Lemmikkikanien ulkoiluttamista ja niille kasvien keräämistä ruuaksi kannattaa välttää niillä alueilla, joilla liikkuu villikaneja. Evira epäilee, että villikanit ovat kuolleet viruksen aiheuttamaan yleistulehdukseen, jonka ei epäillä olevan haitallinen muille eläinlajeille tai ihmiselle. Evira tutkii kanikuolemia ja tiedottaa asiasta tulosten varmistuttua. Pihalta löydetty kaninraato hävitetään sekajätteenä.
  • Jos tarvitset apua kiireellisessä asiassa 25.5. klo 11.30 jälkeen, palvelemme sinua Espoonlahden terveysasemalla. Kivenlahden hammashoitola on avoinna normaalisti.
  • Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla järjestetään erilaisia tempauksia huhti–toukokuussa teemalla ”Älä välitä alkoholia alaikäiselle”. Kampanjan tavoitteena on herätellä aikuisia, vanhempia ja täysi-ikäisiä nuoria alkoholin välittämisen haitallisuudesta alaikäisen terveydelle ja turvallisuudelle.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 23.12.2011 klo 8.33 , päivitetty 20.8.2015 klo 13.20