Terveyspalvelut

Tarjoamme palveluja netissä, puhelimitse ja kasvokkain. Monet puhelinpalvelumme toimivat takaisinsoittoperiaatteella: sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa vaan voit jättää meille soittopyynnön automaattiin.

Avaa palveluvalikko
Terveysasemat

Influenssarokotukset 2016–2017 23.9.2016
Rokotus on paras tapa suojautua influenssalta ja sen jälkitaudeilta. Influenssarokotukset alkavat 31.10.2016. Rokotuksia on tarjolla sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella. Aikoja voi varata jo nyt.
Ison Omenan palvelutori on avattu - Muutoksia terveys- ja neuvolapalveluissa 11.8.2016
Oma Lääkärisi Puolarmetsä, Tapiolan röntgen, Puolarmetsän laboratorio, Matinkylän näytteenottopiste sekä Matinkylän ja Olarin neuvolat ovat muuttaneet Ison Omenan palvelutorille. Matinkylän terveysaseman ja hammashoitolan toiminta jatkuu entisellään Matinkatu 1:ssä.

Uutiset

RSS
  • Ison Omenan kauppakeskukseen avattiin elokuussa uusi, ainutlaatuinen julkisten palvelujen palvelukonsepti, Palvelutori. Palvelutorilla asiakkaat voivat saman katon alla mm. ladata rahaa matkakorteilleen, palauttaa kirjaston kirjoja ja viedä lapsensa terveyskeskukseen.
  • HSY tiedottaa, että loppuvuodesta käyttöön otettava uusi runkovesijohto on desinfioitu ja vesijohdon koekäyttö alkaa 18. lokakuuta. Koekäyttö kestää 10. marraskuuta asti. Vesijohdon koekäytön aikana veden virtaussuunnat saattavat muuttua hetkellisesti ja paikallisesti Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Veden laatua seurataan tehostetusti.
  • Espoon uuden sairaalan saattohoito-osasto Villa Glims avataan maaliskuussa 2017, ja sinne etsitään lisää vapaaehtoisia. Valituille vapaaehtoisille järjestetään koulutus.
  • Kiireettömässä asiassa pääsi lääkäriin 12 vuorokaudessa, hammaslääkäriin 51 vuorokaudessa ja suuhygienistille 16 vuorokaudessa. Odotusaika hoiva-asumiseen oli 28 vuorokautta. Toimeentulotukihakemukset käsiteltiin kolmessa arkipäivässä.
  • Tapiolassa käynnissä olevien rakennustöiden vuoksi terveysasemalla ja sen välittömässä läheisyydessä on hyvin rajoitetusti parkkipaikkoja. Terveysaseman rakennuksessa toimivat myös hammashoitola, neuvola, fysioterapia, laboratorio ja työterveyshuolto yrityksille.
Julkaistu 23.12.2011 klo 8.33 , päivitetty 20.8.2015 klo 13.20