Annettava tuki

Matalan kynnyksen tuki

Matalan kynnyksen neuvonta ja varhainen tuki

Omatila-palvelussa autetaan lähisuhdeväkivallan tunnistamisessa. Asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan palvelussa voidaan tehdä

  • tilannekartoitus tai turvasuunnitelma
  • opastaa juridisissa ja sosiaaliturvaa koskevissa kysymyksissä
  • järjestää asiakkaan tilannetta selkiyttävä verkostopalaveri
  • asioida eri viranomaistahojen luona yhdessä asiakkaan kanssa
  • ohjata asiakas saattaen tarvittavan tuen piiriin.

Yksilötuki

Omatila-palvelu tarjoaa voimavaraistavaa, lähisuhdeväkivallan kokemuksista selviytymiseen tähtäävää, erikoistunutta yksilötukea. Yksilötuki on keskusteluapua, joka ei ole terapiaa. Keskustelutukea tarjotaan 1-15 kertaa. Yksilötuen tavoitteista ja tapaamiskerroista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Ryhmätuki

Omatila-palvelu tarjoaa erilaisia ryhmiä sekä hyvinvoinnin vahvistamiseksi että lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden auttamiseksi.

Hyvinvoinnin vahvistamiseksi -ryhmiä on tarjolla eri-ikäisille. Voit myös esittää meille toiveita ryhmästä, jollaiseen haluaisit osallistua.

Lähisuhde- ja seksuaalista väkivaltaa kohdanneille tarjoamme voimaannuttavia ja kuntouttavia, ammatillisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä.

Haluatko lisätietoa ryhmistä? Haluatko osallistua ryhmään? 

Omatila-palveluun voit varata keskusteluajan soittamalla numeroon: 043 825 0535

tai jättämällä yhteydenottopyynnön sähköpostiimme: omatila@espoo.fi

Voit tulla pohtimaan tilannettasi myös aikaa varaamatta. Päivystämme maanantaista perjantaihin klo 8–16 osoitteessa: Perheasioiden yksikkö, Kamreerintie 6 A, 4. kerros, Espoon keskus.