Tapiolan palvelukeskus

Tapiolan palvelukeskus_sm.jpgTapiolan palvelukeskuksessa järjestetään monipuolista toimintaa alueen ikäihmisille. Tule mukaan harrastamaan liikuntaa, musiikkia, pelejä tai osallistu ryhmätoimintaan ja erilaisiin kulttuuri- ja yleisötapahtumiin. Tapahtumista saat tietoa netistä, paikallislehdistä ja palvelukeskuksen ilmoitustaululta.Palvelukeskuksessa voit ruokailla arkipäivisin Lounasravintola Itätuulessa klo 11–13. Ruokalistat ja hinnat löytyvät sivun oikean reunan linkistä.

Tapiolan palvelukeskuksessa kokoontuu järjestöjä ja potilasyhdistyksiä, joiden toiminnasta saat tietoa heidän omilta nettisivuilta ja palvelukeskuksesta järjestöjen ilmoitustaululta. Linkki järjestöjen yhteystiedoihin löytyy oikean palstan alalaidasta.


Liikunta

Kuntosalilaitteet ovat käytettävissä itsenäiseen harjoitteluun arkisin klo 8–14. Henkilökunta opastaa laitteiden käytössä Sporttiklubilla maanantaisin klo  9 -11. Ohjattu tuolijumppa on ruokasalissa tiistaisin ja torstaisin klo 10 - 10.45. Tule mukaan! Ei ennakkoilmoittautumisia.

Tapiolan palvelukeskuksessa on liikuntasali, jossa työväenopisto, liikuntapalvelut, eläkeläisjärjestöt ja potilasyhdistykset järjestävät erilaista ohjattua liikuntaa. Liikuntasalin yhteydessä on myös pukeutumis- ja suihkutilat.


Kädentaidot

Kädentaitoja voit harrastaa itsenäisesti tai ohjatuissa ryhmissä. Kädentaitoryhmä kokoontuu vaihtuvin teemoin tiistaisin klo 9 alkaen ompeluhuoneessa. Tule mukaan, kun sinulle sopii. Käytettävissä on muun muassa kangaspuut. Loimien hankinnasta ja laitosta vastaa palvelukeskuksen viriketyöryhmä.


Musiikki

Yhteislauluja lauletaan maanantaisin klo 13.15-14. Tule mukaan laulamaan! Palvelukeskuksessa on karaokelaitteet, niiden käytöstä voit kysyä henkilökunnalta. Konsertteja järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tapahtumia mainostetaan palvelukeskuksessa ja kaupungin nettisivuilla.


Tietokoneen käyttö

Palvelukeskuksessa on asiakkaiden käytössä tietokone, jonka käyttöön saa yksilöllistä opetusta varaamalla ajan palvelukeskuksen henkilökunnalta. Opetus on maksutonta.


Ryhmätoiminta

Tapiolan palvelukeskuksessa kokoontuu erilaisia kohdennettuja ryhmiä, joista tiedotetaan paikallislehdissä, Espoon kaupungin nettisivuilla, palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja tietoa saa myös Seniorineuvonnasta. Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Tule mukaan ja voimaannu!


Vapaaehtoistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi! Vapaaehtoistoiminta tuo mielekästä sisältöä elämään ja sen avulla voit saada uusia ystäviä. Vapaaehtoiset ohjaavat erilaisia toiminta-, peli- ja harrasteryhmiä. Jos vapaaehtoistyö kiinnostaa, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan


Tapiolan palvelukeskuksen asiakasraati

Tapiolan palvelukeskuksessa toimii aktiivinen asiakasraati, jonka jäsenet valitaan vuosittain vaaleilla. Raati käsittelee palvelukeskuksen sisäisten asioiden ohella myös tapiolalaisia eläkeläisiä koskevia yleisiä asioita. Asiakasraadin toiminnasta saat lisätietoa henkilökunnalta.

Olet lämpimästi tervetullut Tapiolan palvelukeskukseen ja sen tapahtumiin. Älä jää kotiin, sinua odotetaan. Tule mukaan!