Palvelukeskukset

Palvelukeskusten tavoitteena on edistää ikäihmisten hyvinvointia ja terveyttä sekä lisätä tietoa tarjolla olevista palveluista.

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jonne voi tulla ruokailemaan, harrastamaan, viettämään aikaa, tapaamaan alueen ikäihmisiä ja osallistumaan erilaiseen virkistys-, kulttuuri- sekä liikuntatoimintaan. Palvelukeskuksissa tuetaan alueen asukkaiden aktiivisuutta ja kotona selviytymistä sekä pyritään edistämään ikäihmisten liikunta- ja toimintakykyä, terveyttä ja sosiaalista kanssakäymistä.

Palvelukeskuksissa on tarjolla lounas arkisin klo 11–13. Lounas sisältää ruokajuoman, leivän, jälkiruoan, salaatin ja lämpimän ruoan. Erityisruokavaliota noudattavien on mahdollista saada dieettiruokaa tilaamalla se etukäteen. Lounaasta peritään sosiaali- ja terveyslautakunnan vahvistamat maksut.

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti vanhus- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa maksutta ja muut käyttäjät sopimuksen mukaan korvausta vastaan. Palvelukeskusten tiloissa voi toimia myös iltaisin ja viikonloppuisin erillisen sopimuksen mukaisesti.
 
Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Julkaistu 12.1.2012 klo 15.45 , päivitetty 20.12.2013 klo 14.34

Aihealue:
  • Palvelukeskukset, 
  • Vanhuspalvelut
Kohderyhmä:
  • Seniorit