Senioreille

75 vuotta täyttäneistä espoolaisista 92 prosenttia asuu omassa kodissaan. Kotona asumisen tueksi tarjoamme neuvontaa sekä vireää harrastus- ja kultuuritoimintaa. Tarvittaessa tuomme palveluja kotiin. Jos kotona asuminen ei ole mahdollista, järjestämme laadukasta hoivaa kodin ulkopuolella.

Elinvoimaa ikääntyville -liite: syys-joulukuun tietopaketti senioreille 23.9.2016
Tutustu aivojumppaan, turvallisen asumisen muistilistaan, hoiva-asumisen palveluseteliin ja uusiin lähibussilinjoihin. Mukana syksyn senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 24.9.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
Tervetuloa mukaan senioreiden ryhmätoimintoihin 25.8.2016
Ilmoittautuminen senioreiden maksuttomiin ryhmätoimintoihin on käynnistynyt. Tarjolla on myös vapaaehtoistoiminnan koulutuksia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Aktiiviseen elämään 5.2.2016
Harrastuksia, hyvinvointia ja yhdessäoloa: liikuntaa, kulttuuria, monipuolisia kursseja, hyvinvointia edistäviä ryhmiä, palvelukeskusten lounasruokalat, järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa.
Kotona mahdollisimman pitkään 5.2.2016
Tukea omassa kodissa asumiseen, mm. kotihoidon palvelut, kuljetuspalvelut, omaishoidon tuki ja muistineuvonta.
Asumista ja hoivaa 5.2.2016
Jos omassa kodissa asuminen ei enää ole mahdollista, autamme löytämään sopivan, kodinomaisen hoivapaikan. Täältä löydät tietoa asumisvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Uutiset

RSS
  • HSL:n Lähibussit vievät kodin läheltä oman alueen palveluihin. Yhteispalvelupisteissä järjestetään kuusi lähibussi-infoa. Tule kuulemaan uusista lähibusseista ja löydä oman alueesi lähibussilinjat.
  • Astrid Holm on 100-vuotias syntyperäinen espoolainen, joka on aktiivinen osallistuja Esbo Svenska Pensionärer rf:ssä. Hänet julkistettiin vuoden 2016 Espoon eläkeläiseksi Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera -juhlassa.
  • Espoon uuden sairaalan saattohoito-osasto Villa Glims avataan maaliskuussa 2017, ja sinne etsitään lisää vapaaehtoisia. Valituille vapaaehtoisille järjestetään koulutus.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 1.8.2012 klo 12.54 , päivitetty 11.10.2016 klo 15.26

Aihealue:
  • Vanhuspalvelut
Kohderyhmä:
  • Seniorit