Senioreille

75 vuotta täyttäneistä espoolaisista 92 prosenttia asuu omassa kodissaan. Kotona asumisen tueksi tarjoamme neuvontaa sekä vireää harrastus- ja kultuuritoimintaa. Tarvittaessa tuomme palveluja kotiin. Jos kotona asuminen ei ole mahdollista, järjestämme laadukasta hoivaa kodin ulkopuolella.

Senioreiden palvelut nyt yhdestä numerosta 1.6.2016
Seniorineuvonnan palvelut laajenevat 1.6. Saat neuvontaa ja palveluohjausta kaikista ikäihmisten palveluista samasta puhelinnumerosta 09 816 33 333 arkisin klo 9–15.
Aktiiviseen elämään 5.2.2016
Harrastuksia, hyvinvointia ja yhdessäoloa: liikuntaa, kulttuuria, monipuolisia kursseja, hyvinvointia edistäviä ryhmiä, palvelukeskusten lounasruokalat, aktiivista järjestötoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa.
Kotona mahdollisimman pitkään 5.2.2016
Tukea omassa kodissa asumiseen, mm. kotihoidon palvelut, kuljetuspalvelut, omaishoidon tuki ja muistineuvonta.
Asumista ja hoivaa 5.2.2016
Jos omassa kodissa asuminen ei enää ole mahdollista, autamme löytämään sopivan, kodinomaisen hoivapaikan. Täältä löydät tietoa asumisvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Uutiset

RSS
  • Kiireellisissä tapauksissa saat apua terveyskeskus- ja hammaslääkäripäivystyksistä, sosiaali- ja kriisipäivystyksestä, selviämishoitoasemalta sekä eläinlääkäripäivystyksestä. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112.
  • Terveysasemien, neuvoloiden, hammashoidon, sosiaalitoimistojen ja seniorineuvonnan puhelinpalvelut ovat avoinna normaalisti koko kesän. Joidenkin toimipisteiden aukioloajoissa on muutoksia. Hätätilanteissa saat apua ympäri vuorokauden.
  • Tutustu uudistuvaan seniorineuvontaan, Seniori-Vamokseen ja muistineuvontaan. Mukana kesän senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 28.5.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 1.8.2012 klo 12.54 , päivitetty 2.6.2016 klo 9.44

Aihealue:
  • Vanhuspalvelut
Kohderyhmä:
  • Seniorit