Senioreille

75 vuotta täyttäneistä espoolaisista 92 prosenttia asuu omassa kodissaan. Kotona asumisen tueksi tarjoamme neuvontaa sekä vireää harrastus- ja kultuuritoimintaa. Tarvittaessa tuomme palveluja kotiin. Jos kotona asuminen ei ole mahdollista, järjestämme laadukasta hoivaa kodin ulkopuolella.

Tervetuloa mukaan senioreiden ryhmätoimintoihin 25.8.2016
Ilmoittautuminen senioreille suunnattuihin maksuttomiin ryhmätoimintoihin on käynnistynyt. Tarjolla on myös vapaaehtoistoiminnan koulutuksia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera 2016 16.10.2016 klo 14.00
Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera on perinteinen espoolaisten senioreiden syysjuhla, jossa seniorijärjestöt näyttävät osaamistaan ja elämäniloaan. Espoon kulttuurikeskus, Tapioalsali. Vapaa pääsy.
Aktiiviseen elämään 5.2.2016
Harrastuksia, hyvinvointia ja yhdessäoloa: liikuntaa, kulttuuria, monipuolisia kursseja, hyvinvointia edistäviä ryhmiä, palvelukeskusten lounasruokalat, aktiivista järjestötoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa.
Kotona mahdollisimman pitkään 5.2.2016
Tukea omassa kodissa asumiseen, mm. kotihoidon palvelut, kuljetuspalvelut, omaishoidon tuki ja muistineuvonta.
Asumista ja hoivaa 5.2.2016
Jos omassa kodissa asuminen ei enää ole mahdollista, autamme löytämään sopivan, kodinomaisen hoivapaikan. Täältä löydät tietoa asumisvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Uutiset

RSS
  • Lähibussit aloittavat liikennöintinsä 15.8. Espoon keskuksessa, Espoonlahdessa, Leppävaarassa, Matinkylässä, Tapiolassa ja myös Kauniaisissa. Lähibussilinjat (entiset palvelulinjat) ovat erityisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille suunniteltua liikennettä.
  • Järjestämme neljä noin tunnin mittaista opastettua tutustumiskäyntiä Espoon uuteen sairaalaan Espoo-päivänä 27.8. Ennakkoilmoittautuminen! Sairaala otetaan käyttöön alkuvuodesta 2017.
  • Alkavan kauden 2016-2017 liikuntakurssien vapaille paikoille voi edelleen ilmoittautua. Tarjolla on myös paljon sellaisia liikuntaryhmiä ja -tapahtumia, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Julkaistu 1.8.2012 klo 12.54 , päivitetty 2.6.2016 klo 9.44

Aihealue:
  • Vanhuspalvelut
Kohderyhmä:
  • Seniorit