Senioreille

75 vuotta täyttäneistä espoolaisista 92 prosenttia asuu omassa kodissaan. Kotona asumisen tueksi tarjoamme neuvontaa sekä vireää harrastus- ja kultuuritoimintaa. Tarvittaessa tuomme palveluja kotiin. Jos kotona asuminen ei ole mahdollista, järjestämme laadukasta hoivaa kodin ulkopuolella.

Tapahtumia senioreille vanhustenviikolla 26.9.2016
Vanhustenviikolla sunnuntaista sunnuntaihin 2.–9.10. Espoossa on runsaasti tapahtumia senioreille. Tapahtumat ovat maksuttomia, ellei toisin mainita. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Elinvoimaa ikääntyville -liite: syys-joulukuun tietopaketti senioreille 23.9.2016
Tutustu aivojumppaan, turvallisen asumisen muistilistaan, hoiva-asumisen palveluseteliin ja uusiin lähibussilinjoihin. Mukana syksyn senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 24.9.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera 2016 16.10.2016 klo 14.00
Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera on perinteinen espoolaisten senioreiden syysjuhla, jossa seniorijärjestöt näyttävät osaamistaan ja elämäniloaan. Espoon kulttuurikeskus, Tapioalsali. Vapaa pääsy.
Aktiiviseen elämään 5.2.2016
Harrastuksia, hyvinvointia ja yhdessäoloa: liikuntaa, kulttuuria, monipuolisia kursseja, hyvinvointia edistäviä ryhmiä, palvelukeskusten lounasruokalat, järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa.
Kotona mahdollisimman pitkään 5.2.2016
Tukea omassa kodissa asumiseen, mm. kotihoidon palvelut, kuljetuspalvelut, omaishoidon tuki ja muistineuvonta.
Asumista ja hoivaa 5.2.2016
Jos omassa kodissa asuminen ei enää ole mahdollista, autamme löytämään sopivan, kodinomaisen hoivapaikan. Täältä löydät tietoa asumisvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Uutiset

RSS
  • Kiireettömässä asiassa pääsi lääkäriin 12 vuorokaudessa, hammaslääkäriin 51 vuorokaudessa ja suuhygienistille 16 vuorokaudessa. Odotusaika hoiva-asumiseen oli 28 vuorokautta. Toimeentulotukihakemukset käsiteltiin kolmessa arkipäivässä.
  • Ilmoittautuminen senioreiden maksuttomiin ryhmätoimintoihin on käynnistynyt. Tarjolla on myös vapaaehtoistoiminnan koulutuksia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
  • Lähibussit aloittavat liikennöintinsä 15.8. Espoon keskuksessa, Espoonlahdessa, Leppävaarassa, Matinkylässä, Tapiolassa ja myös Kauniaisissa. Lähibussilinjat (entiset palvelulinjat) ovat erityisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille suunniteltua liikennettä.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 1.8.2012 klo 12.54 , päivitetty 2.6.2016 klo 9.44

Aihealue:
  • Vanhuspalvelut
Kohderyhmä:
  • Seniorit