Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Rokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta 17.–28.11. Oma Lääkärisi -terveysasemilla on poikkeavat ajat. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Puolarmetsän terveysasema on nyt Oma Lääkärisi Puolarmetsä. Terveysaseman uusi ajanvaraus- ja neuvontanumero on 09 855 4100. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.

Uutiset

RSS
  • Riilahden toimintakeskuksessa on myynnissä upeita käsitöitä. Hienoja joululahjoja tai omaksi iloksi!
  • Espoon vammaispalveluissa laaditaan parhaillaan vammaisten asumisen ohjelmaa vuosille 2015 - 2025. Kevään ja kesän 2014 aikana ohjelmatyön pohjaksi kerättiin asiakkaiden toiveita, tarpeita ja näkemyksiä asumisesta sekä asumista tukevista palveluista.
  • Pääkaupunkiseudun yhteinen terveysneuvontapuhelin 09 10023 palvelee vuodenvaihteeseen saakka. Sen jälkeen terveysneuvonta siirtyy kunkin kunnan itse hoidettavaksi. Espoolaiset saavat jatkossakin terveysneuvontaa puhelimitse ympäri vuorokauden.
  • Muistiteemapäivässä 11.12.2014 käsitellään muistisairauksia sekä muistisairaan ihmisen elämänkulkua, voimavaroja ja palvelun tarvetta monista eri näkökulmista. Pistäydy tai tule koko päiväksi! Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumia

RSS
  • Kaikille soveltuva yhteiskävely kauppakeskuksessa. Kokoontuminen sisällä Sellonaukiolla, lavan vieressä. Syyskaudella 1.9.–8.12. kävellään joka maanantai klo 9.30–10.30. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina lisäksi erityisohjelmaa klo 10.30 alkaen.

  • Kehonkoostumuksen ja verensokerin mittausta, luennot flunssan ja kohonneen kolesterolin hoidosta, liikuntaneuvontaa, Muistiliiton riskitesti ja vinkkejä sähköiseen asiointiin.
  • Senioreiden ulkoiluryhmässä ei tarvitse talven liukkaudesta tai kinoksista välittää, sillä ohjattua kävelyä, jumppaa ja hauskoja pelejä pelataan upeassa jalkapallohallissa ja sisäpururadalla Esport ratiopharm Arenalla.
  • Kaikille soveltuva yhteiskävely kauppakeskuksessa. Kokoontuminen sisällä Sellonaukiolla, lavan vieressä. Syyskaudella 1.9.–8.12. kävellään joka maanantai klo 9.30–10.30. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina lisäksi erityisohjelmaa klo 10.30 alkaen.

Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 31.10.2012 klo 14.26