Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Oma Lääkärisi Puolarmetsä, Tapiolan röntgen, Puolarmetsän laboratorio, Matinkylän näytteenottopiste sekä Matinkylän ja Olarin neuvolat ovat muuttaneet Ison Omenan palvelutorille. Matinkylän terveysaseman ja hammashoitolan toiminta jatkuu entisellään Matinkatu 1:ssä.
Seniorineuvonnan palvelut laajenevat 1.6. Saat neuvontaa ja palveluohjausta kaikista ikäihmisten palveluista samasta puhelinnumerosta 09 816 33 333 arkisin klo 9–15.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • Espoo-päivä
  27.8.2016 klo 8.00
  Tervetuloa juhlimaan Espoo-päivää elokuun viimeisenä lauantaina 27.8.2016! Tarjolla on yli sata tapahtumaa aamusta iltaan ympäri kaupunkia. Kaikkiin on vapaa pääsy.
 • Lähiluontoa luupilla ja ilman
  27.8.2016 klo 13.00
  Espoon Reumayhdistyksen liikuntavastaava Marjatta Sykkö johdattaa luonnon ihmeiden tutkimiseen. Sopii myös liikuntaesteisille ja lapsille.
 • Sinustako sijaisvanhempi?
  10.9.2016 klo 12.30
  Etsimme sijais-, tuki-, ja vastaanottoperheitä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Pystyisitkö sinä tarjoamaan lapselle tai nuorelle rakkautta ja rajoja?
 • Yhteiskunnallinen markkinointi pyrkii muuttamaan ihmisten käyttäytymistä siten, että muutoksesta hyötyvät sekä ihminen itse että koko yhteisö. Yhteiskunnallisen markkinoinnin avulla on maailmalla onnistuttu vähentämään nuorten tupakointia, lisäämään kondomin käyttöä ja vähentämään alkoholista johtuvia liikennekuolemia sellaisissa ryhmissä, joita on vaikea tavoittaa perinteisin keinoin. Pääpuhujat ovat alan eurooppalaisia huippuja.
 • Merkitse kalenteriisi jo nyt keskiviikko 28.9.2016 ja tule silloin Duunifestareille Tapiolaan Espoon Kulttuurikeskukseen.
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08