Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Saattohoito-osasto Puolarvilla aloittaa toimintansa Puolarmetsän sairaalassa. Uusi osasto on tarkoitettu palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa tarvitseville espoolaisille, joiden hoito edellyttää osastohoitoa, vaativampaa oirehoidon osaamista tai saattohoito-osaamista.
Influenssarokotukset jatkuvat terveysasemilla ja neuvoloissa. Varaa rokotusaika netistä tai puhelimitse. Voit pyytää influenssarokotuksen myös silloin, kun olet vastaanotolla muusta syystä.

Uutiset

RSS
  • Oletko sinä, lapsesi, omaisesi tai ystäväsi jäänyt ulkopuolelle olemassa olevasta liikuntatarjonnasta tai kokenut esteitä liikuntaan osallistumisessa? Tarvitsemme tietoa tarpeista, joten vastaathan kyselyyn. Näin autat meitä kehittämään liikuntapalveluja soveltumaan kaikille. Kysely on avoinna 31.3.2016 saakka.
  • Kaikukortti on ollut vuoden 2016 alusta Espoon kaupungin pysyvä palvelu. Espoo oli ensimmäinen kunta, jossa Kaikukorttia kokeiltiin viime vuonna. Kaikukortilla taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevat asukkaat saavat maksuttomia lippuja espoolaisiin kulttuurikohteisiin.
  • Riilahden toimintakeskuksen myymälässä järjestetään muuttomyynti. Tarjolla on käsitöitä vähintään puoleen hintaan 29.2. alkaen.
  • Vuoden esteetön teko -ehdotuksia voi taas jättää. Esteetön teko -ehdotuksia kerätään jatkossa ympäri vuoden. 30.4.2016 mennessä tulleet ehdotukset huomioidaan vuoden 2016 palkinnonjaossa.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08