Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Puolarmetsän terveysasemasta tulee Oma Lääkärisi Puolarmetsä maanantaina 27.10. Terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumero vaihtuu, uusi numero 09 855 4100 palvelee 27.10. klo 8 alkaen. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.
Samarian terveysasema on jälleen avoinna. Puhelin- ja tietoliikennekatkosten vuoksi palvelumme toimivat normaalia hitaammin. Hätätapauksissa soita numeroon 112. Terveysneuvontaa saat ympäri vuorokauden numerosta 09 10023.
Soita ensin terveysaseman ajanvarausnumeroon. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, saat ajan sairaanhoitajan päivystysvastaanotolle samaksi päiväksi. Muutoksen ansioista odotteluaikasi terveysasemalla lyhenee, sillä voit odottaa vastaanottoaikaa kotona.
Sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää harkinnanvaraisia avustuksia veteraani-, eläkeläis-, sairaus- ja vammaisjärjestöille sekä muille järjestöille. Vuoden 2015 järjestöavustusten hakuaika on 15.9.–14.11.2014.

Uutiset

RSS
  • Lautakunta hyväksyi Matinkylän terveysaseman ja Postipuun lastensuojelupalvelujen tarveselvitykset. Vanhusten hoiva-asumisen palvelusetelikokeilua jatketaan vuoden 2015 loppuun.
  • Hammashoidon, lasten kuntoutuspalvelujen, neuvolan ja terveysasemien nettiajanvaraukset, Terveyskansio sekä muutamat sähköiset esitietolomakkeet ovat poissa käytöstä lauantaina klo 7-13.
  • Haluatko ulkoiluystäväksi ikääntyneelle jakamaan ulkoilun iloa? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutukseen. Koulutus järjestetään 5.11. ja 26.11. klo 8.30-12.30.
  • Rokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta 17.–28.11. Oma Lääkärisi -terveysasemilla on hieman poikkeavat ajat. Tapiolan, Matinkylän ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksia annetaan myös neuvolassa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa sekä kotihoidon käyntien yhteydessä.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 31.10.2012 klo 14.26