Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Espoon kaupunki avaa elokuussa 2016 useita espoolaisten palveluja kokoavan palvelutorin Ison Omenan laajennusosaan. Terveyspalvelut tulee tarjoamaan Oma Lääkärisi Puolarmetsä, jonka nimi muuttuu ja aukioloajat laajenevat arkisin klo 8–18.
Influenssarokotukset ovat alkaneet. Varaa aika, niin pääset rokotukseen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Rokotuksia järjestetään tiettyinä aikoina myös ilman ajanvarausta terveysasemilla, kirjastoissa ja palvelukeskuksissa.

Uutiset

RSS
  • 23.12.2015–6.1.2016 välisenä aikana Lasten kuntoutuspalveluissa vietetään joululomaa. Puhelinajat ovat peruttu ko. ajanjaksolta. Saapuneet lähetteet / saatteet käsitellään 6.1.2016 jälkeen.
    Työntekijät sopivat itse mahdollisista vastaanottokäynneistään joululoman aikana.
  • Espoon valtuustotalolla juhlittiin järjestyksessä toisia seniorisynttäreitä 19.11.2015. Lämminhenkisen tapahtuman ohjelmassa oli kakkukahvitarjoilua, juhlapuheita ja -esitelmiä sekä yhteislaulua, joka innosti monet valssin pyörteisiin.
  • Jaettu ilo ja leikki ovat elintärkeitä sekä lapselle että aikuiselle. Mielikuvituksen avulla rakennamme unelmia, joista voi tulla totta. Lastenpsykoterapeutti Mirjam Kallandin luentoaineisto on nyt saatavilla.
  • Onko sinulla sähköinen resepti, joka pitäisi uusia? Voit tehdä uusimispyynnön sähköisesti Omakanta-palvelussa. Espoossa ryhdytään uusimaan reseptejä sähköisesti 30.11.2015, kun potilastietojärjestelmään on tehty tarvittavat päivitykset.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08