Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Ykkössija tuli julkisen sektorin ja yleishyödyllisten yhteisöjen kansallisessa sarjassa. Konsti-perheohjaus on keskustelua, kokemusten vaihtoa ja neuvontaa vanhemmuudesta, lapsiperheen arjesta ja vanhempana jaksamisesta. Asiakkaaksi pääsee mm. neuvolan, päiväkodin, sosiaalitoimiston sekä mielenterveys- ja päihdepalvelujen kautta.
Mikä espoolainen palvelu, yritys, yhteisö tai vaikka rakennusratkaisu on tehnyt arjesta sujuvampaa? Mikä on helpottanut asiointia tai liikkumista? Jätä ehdotuksesi 31.3.2015 mennessä.

Uutiset

RSS
 • Espoonlahden lastenneuvoloissa kokeillaan uutta määräaikaistarkastusten sähköistä ajanvarauspalvelua. Ajan voi varata lapsen terveydenhoitajan tekemään 2-, 3-, 5-, 6-vuotiaiden määräaikaistarkastukseen.
 • Lautakunta myönsi avustuksia sosiaali- ja terveysalan järjestöille, päätti vanhusten palvelujen asiakasmaksuista, hyväksyi kotihoidon asiakkuuden perusteet ja päätti valtuuston myöntämien lisämäärärahojen kohdentamisesta sekä laitehankinnoista.
 • Palautetta käytetään terveyspalvelujen sekä perhe- ja sosiaalipalvelujen kehittämiseksi ja laadun parantamiseksi
 • Kiireettömään hoitoon pääsi terveysasemilla keskimäärin 21 vuorokaudessa. Hammaslääkäriin pääsi 43 vuorokaudessa ja suuhygienistille 10 vuorokaudessa. Ajanvaraukseen soittaneille asiakkaille soitettiin takaisin terveysasemilta 29 minuutissa, kiireettömästä hammashoidosta 11 minuutissa ja kiireellisestä hammashoidosta 9 minuutissa.

Tapahtumia

RSS
 • Saako kotona kuolla?
  28.1.2015 klo 17.00
  Millaista rohkeutta kysytään kuolevalta ja omaisilta, kun saattohoitoa tehdään kotona? Matkan varrella voi olla pelottaviakin tilanteita, mutta kaikesta kuitenkin selviytyy. Voi hyvin -yleisöluennolla kuullaan sekä omaisten että ammattilaisten näkökulmia.
 • Tule mukaan kuntoilemaan! Lähdemme liikkeelle Kirjasto Omenan edestä, kauppakeskuksen 2. tasolta. Ei ennakkoilmoittautumista.
 • Senioreiden ulkoiluryhmässä ei tarvitse talven liukkaudesta tai kinoksista välittää, sillä ohjattua kävelyä, jumppaa ja hauskoja pelejä pelataan upeassa jalkapallohallissa ja sisäpururadalla Esport ratiopharm Arenalla.
 • Tule mukaan kuntoilemaan! Kokoonnumme sisällä Sellonaukiolla, 1. krs. Ei ennakkoilmoittautumista.
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08