Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Rokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta 17.–28.11. Oma Lääkärisi -terveysasemilla on poikkeavat ajat. Tapiolan, Matinkylän ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Puolarmetsän terveysasema on nyt Oma Lääkärisi Puolarmetsä. Terveysaseman uusi ajanvaraus- ja neuvontanumero on 09 855 4100. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.

Uutiset

RSS
  • Pääkaupunkiseudun yhteinen terveysneuvontapuhelin 09 10023 palvelee vuodenvaihteeseen saakka. Sen jälkeen terveysneuvonta siirtyy kunkin kunnan itse hoidettavaksi. Espoolaiset saavat jatkossakin terveysneuvontaa puhelimitse ympäri vuorokauden.
  • Muistiteemapäivässä 11.12.2014 käsitellään muistisairauksia sekä muistisairaan ihmisen elämänkulkua, voimavaroja ja palvelun tarvetta monista eri näkökulmista. Pistäydy tai tule koko päiväksi! Tilaisuus on maksuton.
  • Alkoholin myynnin ikärajavalvontaa testattiin Espoossa ostokokeilla. Neljännes myyjistä jätti kysymättä papereita nuorelta näyttäviltä ostajilta.
  • Estä överit!
    19.11.2014
    Neljä espoolaisravintolaa on mukana pikkujoulukauden kampanjassa, jossa kiinnitetään huomiota kohtuulliseen alkoholinkäyttöön ja illanvieton ajankohtaan - sekä siihen, että joka neljäs tapaturmaisesti kuollut oli humalassa tapaturman sattuessa.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 31.10.2012 klo 14.26