Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Espoon väestö kasvaa, ikääntyy ja kansainvälistyy nopeasti. Kehitämme palveluja ja palveluverkkoa siten, että pystymme vähenevillä resursseilla palvelemaan espoolaisia entistä paremmin. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä espoolaisten asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa.
Puolarmetsän terveysasema on nyt Oma Lääkärisi Puolarmetsä. Terveysaseman uusi ajanvaraus- ja neuvontanumero on 09 855 4100. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.
Soita ensin terveysaseman ajanvarausnumeroon. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, saat ajan sairaanhoitajan päivystysvastaanotolle samaksi päiväksi. Muutoksen ansioista odotteluaikasi terveysasemalla lyhenee, sillä voit odottaa vastaanottoaikaa kotona.
Rokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta 17.–28.11. Oma Lääkärisi -terveysasemilla on hieman poikkeavat ajat. Tapiolan, Matinkylän ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksia annetaan myös neuvolassa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa sekä kotihoidon käyntien yhteydessä.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 31.10.2012 klo 14.26