Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Potilastiedon arkiston kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Voit ottaa kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Luennolla käydään läpi muistisairauden mukanaan tuomia muutoksia ja miten muistisairaan sekä hänen läheisensä vuorovaikutusta voidaan parantaa.
  • Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen esiintyy Voi hyvin -luentosarjassa: Lapsi tarvitsee erilaisia asioita eri ikäkausina. Vanhemman antoisana ja joskus hankalana tehtävänä on pysytellä mukana kehityksessä ja tarjota parastaan. Virheiltä kukaan ei voi välttyä, mutta onneksi lapsi kasvaakin parhaiten epätäydellisten vanhempien huomassa.

  • Kansallisen veteraanipäivän juhlaa vietetään Espoon kulttuurikeskuksessa sunnuntaina 27.4. Vuoden 2014 teemana on ”Kiitollisina kohti tulevaisuutta”.
  • Haluatko vaikuttaa Oma Lääkärisi Espoontori -terveysaseman toimintaan? Etsimme innokkaita jäseniä asiakasraatiin pohtimaan terveysaseman kehittämistä.
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 31.10.2012 klo 14.26