Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Tutustu aivojumppaan, turvallisen asumisen muistilistaan, hoiva-asumisen palveluseteliin ja uusiin lähibussilinjoihin. Mukana syksyn senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 24.9.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
Sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää vuosittain avustuksia Espoossa toimiville järjestöille, joiden toiminta tukee ja täydentää sosiaali- ja terveystoimen palveluja. Vuoden 2017 järjestöavustusten hakuaika on 15.9.–28.10.2016.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Hyvinvoiva parisuhde -työpaja
    30.9.2016 klo 8.15
    Oletko kiinnostunut ideoimaan kaupungin ja muiden yhteistyötahojemme kanssa uudenlaista toimintaa ja palveluja vanhempien parisuhteen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Ja miettimään mitä voisimme yhdessä tehdä silloin, kun parisuhde ajautuu vaikeuksiin?
  • Merkitse kalenteriisi jo nyt keskiviikko 28.9.2016 ja tule silloin Duunifestareille Tapiolaan Espoon Kulttuurikeskukseen.
  • Metsämieli-harjoituksissa pysähdytään kuulostelemaan luonnon herättämiä myönteisiä tunteita ja ajatuksia. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, taltuttavat stressiä, virkistävät ja antavat voimavaroja. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.9.2016. Vapaa pääsy!
  • Maksuton tilaisuus, jossa pelastuslaitoksen asiantuntijat kertovat, millainen on seniorin turvallinen koti. Espoon seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori esittäytyy. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
  • Sykettä Syksyyn – Låt Hösten Pulsera on perinteinen espoolaisten senioreiden syysjuhla, jossa seniorijärjestöt näyttävät osaamistaan ja elämäniloaan. Espoon kulttuurikeskus, Tapioalsali. Vapaa pääsy.
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08