Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveys ja hyvinvointi, perhe, toimeentulo ja työllistyminen, ikääntyminen, maahanmuutto... Espoon kaupunki tarjoaa hoitoa, hoivaa, neuvontaa ja tukea elämän erilaisissa käänteissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Keskitämme palvelujamme hyvien liikenneyhteyksien varrelle, nettiin ja palvelupuhelimiin. Tarjoamme joitakin palveluja myös asiakkaan kotona.

Avaa palveluvalikko

Espoon kaupunki toteaa lausunnossaan, että sote-lain säätämisen tulee tapahtua hyvän hallintotavan mukaisesti, avoimesti ja perusteellisesti. Kunnilla on oltava tarkat tiedot siitä, miten rahoitusosuudet määräytyvät ja millä perusteilla rahoitusmalliin on päädytty.
24.2.2015 tai aiemmin päivätyt röntgen- ja ultraäänitutkimuslähetteet ovat voimassa 30.4.2015 saakka, sen jälkeen ne vanhenevat. Muutos ei koske silmänpohjakuvauksia eikä uudempia lähetteitä.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Avaa lapselle ovi leirille - lasten tuetut leirit tutuksi
    12.3.2015 klo 10.00
    Tervetuloa kuulemaan Raha-automaattiyhdistyksen tukemasta lasten lomatoiminnasta torstaina 12.3. Musaamoon, Läkkisepänkuja 4. Tarjolla on tietoa, kenelle leirit ovat, mitä lapsi tai nuori saa leiriltä, miten leirille voi hakea ja mitä se maksaa perheelle
    tai perheen taloutta tukevalle. Ilmoittautuminen 5.3. mennessä.
  • Senioreiden ulkoiluryhmässä ei tarvitse talven liukkaudesta tai kinoksista välittää, sillä ohjattua kävelyä, jumppaa ja hauskoja pelejä pelataan upeassa jalkapallohallissa ja sisäpururadalla Esport ratiopharm Arenalla.
  • Koko perheen luontotapahtuma kutsuu lapset ja lapsenmieliset Haltiaan ja Nuuksioon lauantaina 7.3. klo 10-15. Ohjelmassa mm. Nukketeatteri Sytkyt: Pessi ja Illusia, Nallelääkärit, retkiä, pelejä ja leikkejä ja luontoelokuvia lapsille.
  • Tule mukaan kuntoilemaan! Kokoonnumme sisällä Sellonaukiolla, 1. krs. Ei ennakkoilmoittautumista.
Julkaistu 26.1.2012 klo 12.07 , päivitetty 19.12.2014 klo 11.08