Leppävaaran palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa.

Ruokailu

Aamiainen on tarjolla joka päivä klo 8–9.30
Lounas on tarjolla arkisin klo 11–13.30
Lounasruokalan ruokalista 

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta.  Omahoitopisteessä voit esimerkiksi mitata verenpaineesi.

Käden taidot

Palvelukeskuksessa on keramiikkauuni sekä ompelukone ja saumuri.

Liikunta

Tuolijumppa keskiviikkoisin klo 9.30–10.15 liikuntasalissa
Kuntosalia voit käyttää maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin vapaaharjoitteluvuoroilla.
Sporttiklubilla saat ohjausta kuntosalilaitteiden käytössä perjantaisin klo 9.30–11. 

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Ryhmät ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy viikko-ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskusten viriketoiminnanohjaajilta tai toimistosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!