Tietotekniikka ja media

Tietotekniikka ja media-opintotarjonnassa on huomioitu niin ikäihmiset kuin työikäisten käytännön tarpeet. Tavoitteena on antaa kuntalaisille perusvalmiudet toimia tietoyhteiskunnassa sekä antaa eväitä päivittäiseen tietotekniikan käyttöön, sen tehokkuuteen ja sujuvuuteen, ajan säästöön. Sosiaalisen median, valokuvauksen ja graafisen suunnittelun kurssit vastaavat ajankohtaisiin haasteisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.
 

Tietotekniikkaluennot

Yhden kerran tietotekniikkakurssit ovat luentoja tai luento-workshopeja, joissa kuulet ajankohtaisista aiheista, laitteiden huollosta tai esimerkiksi valokuvien erilaisista tallennusvaihtoehdoista sekä pääset harjoittelemaan opettajan opastuksella.

Ikäihmisten kurssit

Tietoyhteiskunnan vaatimuksissa mukana pysymiseen tarjolla on kursseja tietokoneiden ja Internetin käytön, Office-ohjelmien, sosiaalisen median sekä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn perusteista. Etenemistempo on rauhallinen ja käymme läpi perusteita. Mikäli Sinulla ei ole konetta kotona, haluat harjoitella eri ohjelmien käyttöä tai skannata vanhoja valokuvia ja dioja, tule Tietotupaan treenaamaan.

Tehokkaammin työelämässä

Kurssitarjonnasta löydät peruskursseja eri toimisto-ohjelmista (Word, Excel, Power Point, OpenOffice) sekä kursseja näiden ohjelmien edistyneempään käyttöön. Jotta taulukot ja osoitetarrojen teko sujuisi nopeammin, helpommin ja mukavammin, tule kurssille ja ota vinkit käyttöösi!

Mediataitajaksi

Painovalmiit julkaisut, upeat valokuvat, kotivideot valmiina levitykseen, sosiaalisen median välineet. Julkaisugrafiikan, digi- ja videokuvauksen ja kuvankäsittelyn sekä sosiaalisen median kursseilla opit taitoja, jotka hyödyttävät sinua niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Syksyn opinto-ohjelma ja ilmoittautumiset 16.6.2016
Opinto-ohjelma on jo verkossa. Nyt voit tutustua Espoon työväenopiston uuteen opinto-ohjelmaan. Kurssinumeroa klikkaamalla pääset helposti ilmoittautumaan 9.8. klo 12 alkaen.
Julkaistu 9.3.2012 klo 8.40 , päivitetty 8.6.2015 klo 11.38

Aihealue:
  • Aikuiskoulutus, 
  • Kansalaisopistot, 
  • Työväenopistot