Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Tilaa uusi uutiskirje! 26.6.2015
Sinulla on nyt mahdollisuus saada sähköpostiisi säännöllisesti tietoa Espoon työväenopiston ajankohtaisista asioista!
Espoon työväenopiston syksyn 2015 opinto-ohjelma on jo netissä 24.6.2015
Voit jo nyt tutustua opinto-ohjelmaan pdf-muodossa. Syksyn 2015 kurssit on julkaistu www.ilmonet.fi

Uutiset

RSS
 • Espoon työväenopisto sai Opetushallituksen laatu- ja kehittämisavustusta Young Ones –hankkeelle vuosille 2014–2015. Hankkeen avulla opisto haluaa kehittää koulutustarjontaansa nuorille ja luoda yhteistyöverkostoa nuorisotoimijoiden kanssa.
  Hankkeen yksi tärkeä osa-alue oli tutkimus, jonka avulla saimme tietoa siitä, millaisia nuorisoryhmiä on, mikä heitä yhdistää ja mikä ryhmiä erottaa. Lisäksi tavoitteemme oli selvittää nuorisoryhmien todelliset koulutustarpeet ja -asenteet.
 • Suomen Verkko-Opisto ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia käynnistävät yhteistyössä live verkko-opetuksen, jossa myös oppimateriaalit ovat digitaalisessa muodossa. Koulutuspalveluja tarjotaan Omniassa Espoon työväenopiston yhteydessä. Tavoitteena on jatkaa edeltävän hankkeen aikana kehitettyä yritys- ja oppilaitosyhteistyötä. Erityisesti keskitytään verkon kautta tapahtuvaan opetukseen, jossa myös oppimateriaalit ovat verkossa.
 • Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Espoon työväenopisto menestyi Uudenmaan ELY-keskuksen maaliskuussa 2015 järjestämässä maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen kilpailutuksessa.
 • Espoon työväenopisto siirtyi osaksi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniaa 1.1.2015 alkaen.
  Uudella Facebook-sivullamme kerromme kurssitarjonnasta ja tulevista tapahtumista ja esittelemme toimintaamme.
 • Espoon työväenopisto osallistuu tämän kevään Korkeakoulu- ja innovaatiotutkimuksen päiville, joiden aiheena on ”Avoin tiede ja avoin koulutus?”.
  27.–28.4.2015. Tieteiden talo, Helsinki.
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus