Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Espoon työväenopiston ilmoittautumiset kevään 2016 kursseille alkavat ma 7.12. klo 12 25.11.2015
Tänä keväänä on paljon uusia kivoja kurssia. Tule rennosti kokeilemaan uutta paikan päällä tai verkossa.
Ota haltuun uusi kieli, luo käsilläsi uniikkeja teoksia, uskalla rentouttaa mielesi, maista uusia makuja ja pysy mukana maailman menossa.

Nähdään kurssilla!
Tilaa uutiskirje! 26.6.2015
Sinulla on nyt mahdollisuus saada sähköpostiisi säännöllisesti tietoa Espoon työväenopiston ajankohtaisista asioista!

Uutiset

RSS
 • Espoon työväenopiston kurssit järjestetään perjantaina 18.9.2015 normaalisti. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan opiskelijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.
 • Työväenopisto arpoo lukukausittain kaksi 60 € arvoista vapaavalintaista kurssia työväenopiston kurssipalautearvontaan osallistuneiden kesken.
 • kysyy tunnettu ohjaaja ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari

  Miksi me nautimme tarinoista? Miksi me haluamme poistua todellisuudesta katsomaan keksittyjä tapahtumia? Tapahtumia, jotka saattavat jopa pelottaa tai häiritä meitä. Ja kaiken kukkuraksi me vielä maksamme tästä kokemuksesta selvää rahaa?
 • Li Xinsheng, Espoon työväenopiston kiinalaisen tussimaalauksen ja kalligrafian tuntiopettaja: Kiinalaisella maalauksella on oma sävynsä ja ilmapiirinsä, joka eroaa länsimaalaisesta maalaustaiteesta. Kiinalaisessa maalaustaiteessa pyritään aina sopusointuun ja sommitteluun kuuluvat olennaisesti mm. maalauksen tyhjät kohdat.
 • Kollegoiden tapaamista ja raikkaita pedagogisia tuulahduksia, siinä hyvä alku lukuvuodelle. Lähes 120 vapaan sivistystyön edustajaa peräti 17:sta Uudenmaan alueen kansalais- ja työväenopistosta kokoontui tiistaina 25.8. vuotuiseen Eloseminaariin. Eloseminaari on alueellisesti merkittävä vapaan sivistystyön toimijoiden yhteistyökokous, jonka järjestäjä vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna sen järjesti Omnian Espoon työväenopisto ja Opet oppii -hanke.
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus