Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Mikä on sinun tarinasi? 1.9.2015
kysyy tunnettu ohjaaja ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari

Miksi me nautimme tarinoista? Miksi me haluamme poistua todellisuudesta katsomaan keksittyjä tapahtumia? Tapahtumia, jotka saattavat jopa pelottaa tai häiritä meitä. Ja kaiken kukkuraksi me vielä maksamme tästä kokemuksesta selvää rahaa?
Oletko aina halunnut syventyä arabian saloihin? Tiedätkö, miten thai-kieli soljuu suussa? 27.8.2015
Tarvitsisitko työssä tai perhe-elämässä viittomakielen taitoa? Tarjoamme opetusta kielissä, joita et koulussa päässyt opiskelemaan. Tutustu harvinaisten kielten tarjontaamme.

Uutiset

RSS
 • Li Xinsheng, Espoon työväenopiston kiinalaisen tussimaalauksen ja kalligrafian tuntiopettaja: Kiinalaisella maalauksella on oma sävynsä ja ilmapiirinsä, joka eroaa länsimaalaisesta maalaustaiteesta. Kiinalaisessa maalaustaiteessa pyritään aina sopusointuun ja sommitteluun kuuluvat olennaisesti mm. maalauksen tyhjät kohdat.
 • Kollegoiden tapaamista ja raikkaita pedagogisia tuulahduksia, siinä hyvä alku lukuvuodelle. Lähes 120 vapaan sivistystyön edustajaa peräti 17:sta Uudenmaan alueen kansalais- ja työväenopistosta kokoontui tiistaina 25.8. vuotuiseen Eloseminaariin. Eloseminaari on alueellisesti merkittävä vapaan sivistystyön toimijoiden yhteistyökokous, jonka järjestäjä vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna sen järjesti Omnian Espoon työväenopisto ja Opet oppii -hanke.
 • Opi verkossa kieliä - englanti, ruotsi, saksa, venäjä, suomi ja espanja - sekä ukulelen soittoa, pelikehitystä ja ohjelmointia Espoon työväenopiston kursseilla!
  Opiskelet itsenäisesti omalla tietokoneellasi silloin, kun sinulle sopii. Kielten ja ukulelen kursseihin kuuluu lisäksi opettajan vetämiä suoria verkko-opetustuokioita.
 • Kylmän kesän jälkeen värikäs Espoon työväenopiston kurssitarjonta käyttöösi.
  Tartu tilaisuuteen!

  Opinto-ohjelmat luettavissa netissä ja noudettavissa opiston toimipisteistä, kirjastoista, yhteispalvelupisteistä ja kauppakeskuksista Espoossa.
 • Opetushallitus on myöntänyt työväenopistolle 190 000 euron Vapaan sivistystyön opintoseteliavustuksen maahanmuuttajanuorten koulutukseen. Rahoitus on osa nuorisotakuuta.
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus