Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Kuvataideopiskelijoiden kevätnäyttely 26.5.2016 klo 18.00
Espoon työväenopiston kuvataideopiskelijoiden kevätnäyttely Espoon kulttuurikeskuksen galleriassa 27.5.–3.6. osoitteessa kulttuuriaukio 2. Avajaiset torstaina 26.5. klo 18.00 Tervetuloa!
Liikutaan yhdessä – myös kesällä! 13.4.2016
Kesäinen luonto antaa paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen, mutta myös ryhmäliikuntaan. Espoon työväenopistolta löytyy jokaiselle jotain, rantavenyttelystä paljasjalkajuoksuun.
Myös monipuolinen tarjonta tuttuja sisäliikuntatunteja.

Uutiset

RSS
  • Vauvanruokaa verkossa
  • Espoon työväenopiston ja aikuislukion toiminta Tapiolassa jatkuu uusissa tiloissa syksyllä 2016, kun Omnia saa Tapiolaan uudet toimitilat osoitteeseen Itätuulentie 1.
  • Wanhassa Satamassa järjestetyillä Käden taidot -messuilla 5.–6.3. Käden taidot -tiimillä oli messuilla suuri ja näyttävä osasto, jossa oli pystytettynä kangaspuut ja puuntyöstöpöytä.
  • Haluaisitko kehittää kielitaitoasi, mutta tunneilla käyminen ei ole mahdollista? Verkossa voisit ehkä opiskella, mutta eikö koneen ääressä opiskelu ole tylsää ja yksinäistä? Kaikkea muuta! Lue, mitä opiskelijamme ja opettajamme kertovat verkko-opiskelun hyvistä puolista!
  • Tällä kurssilla sinua valmennetaan keskustelemaan mieleenpainuvasti tänne saapuneen ulkomaisen vieraan kanssa. Saat vuosikymmenien aikana parhaiksi todetut napakat vastaukset, kun tulija kysyy: ”Mikä se Kalevala oikeasti on?” tai ”Miksi kaikki suomalaiset käyvät saunassa, kun teillä on kylpyhuoneetkin?”
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
  • Aikuiskoulutus, 
  • Kansalaisopistot, 
  • Työväenopistot, 
  • Opetus