Opetus

Espoon työväenopiston toimintavuosi alkaa 1.8. ja päättyy 31.7. Kurssit ovat eri pituisia ja alkavat eri aikoina. Katso kurssin kohdalta tarkat päivämäärät.

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.
Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Pääkaupunkiseudun opistot kehittävät vapaata sivistystyötä yhdessä 18.6.2014
Pääkaupunkiseudun vapaan sivistystyön johto kokoontui 3.6. Espoon karhusaareen keskustelemaan opistojen kehityksestä. Sivistystä ja koulutusta pohdittiin sekä valtakunnallisesta, kunnallisesta, opistojen välisestä että asiakkaan näkökulmasta käsin asiantuntija-alustajien vetämänä

Uutiset

RSS
 • Maahanmuuttajanuorten koulutus työväenopistossa saa jatkoa. Opetushallitus on myöntänyt työväenopistolle 131 000 euron vapaan sivistystyön opintoseteliavustuksen maahanmuuttajanuorten koulutukseen. Rahoitus on osa nuorisotakuuta.
 • Ennakkoilmoittautuminen työväenopiston lukuvuoden 2014–2015 kursseille onnistuu tällä hetkellä puhelimitse, kaikkia kurssitietoja ei ole vielä päivitetty Ilmonet-järjestelmään.
 • InnoOmnia on saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta myönteisen rahoituspäätöksen Digioppi3-hankkeeseen, jolla kehitetään opettajien osaamista tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytössä.
 • Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Espoon työväenopiston koordinoimalle Opet oppii -hankkeelle 110 000 euron valtionavustuksen uudelle hankekaudelle 2014–2015. Rahoitus myönnettiin opetus- ja kulttuuriministeriön Osaava-ohjelmasta (2010–2016), jonka kautta valtio tukee opetushenkilöstön täydennyskoulutusta.
 • Työväenopisto arpoo lukukausittain kaksi 60 € arvoista vapaavalintaista kurssia työväenopiston kurssipalautearvontaan osallistuneiden kesken. Palautetta hyödynnetään työväenopiston toiminnan kehittämiseksi entistäkin laadukkaammaksi. Tällä kertaa arpaonni suosi Arja Kantolaa ja Irene Turtiaista − Onnittelut voittajille!

Tapahtumat

RSS
 • Samaa unta
  7.10.2014 klo 18.00
  Kihlaparin koskettava kirjeenvaihto jatkosodan vuosilta. Esitys pohjautuu Sinikka Paavilaisen samannimiseen kirjaan.

  Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 24.6.2013 klo 13.34

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus