Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Haluatko nau'uttaa sirkkeliä? Suuntaa Suomenojalle! 25.3.2015
Helsingin Sanomat julkaisi 25.3.2015 jutun Espoon työväenopiston Nikkariverstaasta. Artikkelissa esitellään Nikkariverstaan toimintaa. Opiskelijat ja ohjaajat kertovat tarkemmin työn alla olevista projekteista.
Musiikin taiteen perusopetus 20.3.2015 klo 0.00
Haku meneillään Musiikin taiteen perusopetuksen uuteen ryhmään

Uutiset

RSS

Tapahtumat

RSS
 • Vain elämää á la Sibelius
  28.3.2015 klo 12.00
  Konserttisarja Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi
 • Eräretkeilyn perusteet
  8.4.2015 klo 18.00
  Kurssi kaikille luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneille, myös perheen nuorisolle. Kurssi koostuu kahdesta luentokerrasta luokassa sekä yön yli retkestä Nuuksiossa.
 • Tunnista Suomen kalalajit
  13.4.2015 klo 17.30
 • Globaalin ympäristökriisin ja niukkuuden maailmassa tarvitaan uudenlaisia ajattelun ja toiminnan työkaluja. Kurssilla käymme pelotta päin monimutkaisia ongelmia ja paloittelemme ne ihmisen kokoisiksi haasteiksi.
 • Retkeily on hauskaa, kun tietää mitä eläimiä lähistöllä liikkuu. Jälkien perusteella voi päätellä monia asioita eläinten käyttäytymisestä, elintavoista ja ravinnosta.
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus