Opetus

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).

Voit saada puhelimitse opintoneuvontaa ennen kurssien alkua, jotta löydät itsellesi oikean kurssin. Ota yhteys ainealueen suunnittelijaopettajaan, jos haluat lisätietoa kurssien sisällöistä, opetusmetodeista tai haluat ehdottaa aivan uutta kurssia tai sinulla on parannusehdotus kurssiohjelmaan.

Tuntiopettajaksi Espoon työväenopistoon. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. 

kollaasi.png

Katso työväenopiston video Tekemisen riemu.

Tätä kaikkea ja paljon muuta löydät meiltä työväenopistosta!!!!!

Espoon työväenopiston kuvataideopiskelijoiden kevätnäyttely 29.4.2015 klo 10.00
Espoon työväenopiston kuvataideopiskelijoiden kevätnäyttely Espoon kulttuurikeskuksen galleriassa 29.4.–5.5.2015. Näyttely avautuu tiistaina 28.4. klo 18, tervetuloa!
Espoon työväenopiston uusi Facebook-sivu avautui! 17.4.2015
Espoon työväenopisto siirtyi osaksi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniaa 1.1.2015 alkaen.
Uudella Facebook-sivullamme kerromme kurssitarjonnasta ja tulevista tapahtumista ja esittelemme toimintaamme.

Uutiset

RSS

Tapahtumat

RSS
 • Keväinen villivihanneskierros
  28.4.2015 klo 18.00
  Tule tunnistamaan parhaat keväiset villivihannekset maastossa! Opi miten voikukkaa, takiaista, vuohenputkea, vuorikaunokkia ja monta muuta kasvia voi hyödyntää keittiössä.
 • Meikon luonnonsuojelualue Kirkkonummella on hyvin moni-ilmeinen ja laaja alue. Vanhat metsät, luonnontilaiset suot ja lammet, komeat kallioalueet ja laitamien kulttuurikohteet ovat harvinaista herkkua tiuhaan asutetussa Etelä-Suomessa.
 • Parkour-peruskurssi
  4.5.2015 klo 19.00
  Parkour on laji, jossa pyritään innovatiiviseen ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen meidän jokapäiväisessä ympäristössämme.
 • Parkour-peruskurssi
  5.5.2015 klo 19.00
  Parkour on laji, jossa pyritään innovatiiviseen ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen meidän jokapäiväisessä ympäristössämme.
 • Itse tehden - itse tehty
  7.5.2015 klo 17.00
  Espoon työväenopiston kädentaitojen kevätnäyttely
Julkaistu 15.12.2011 klo 14.52 , päivitetty 4.2.2015 klo 9.03

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus