Espoon työväenopiston kursseilla löydät innostuksen ja tekemisen ilon

Löydät työväenopiston osoitteesta omnia.fi/espoontyovaenopisto

Kursseillamme viihdyt, saat uusia ideoita ja kehityt sinua kiinnostavassa aiheessa. Voit joko harrastaa tai opiskella tavoitteellisemmin.

Meillä voit opiskella mm. liikuntaa ja hyvinvointia, kieliä ja kulttuuria, tietotekniikkaa, taito- ja taideaineita sekä yhteiskunta- ja luontoaineita.

Meillä voit suorittaa myös avoimen yliopiston opintoja tai opiskella ikäihmisten yliopistossa. Opiskelumuotoja on monia, myös verkkokurssitarjonta on runsas. Voit tulla oppimaan ohjatusti tai itsenäisesti töitäsi tehden myös Nikkariverstaalle ja kudonta-asemille.

Kaikki elämäsi kurssit! 

Ilmoittaudu kurssille Ilmonettiin-verkkopalveluun

Tutustu ja tule mukaan!

Opiston ovet ovat auki myös nuorille: Tule kurssille, teemme arjestasi hauskempaa! 2.8.2016
Liikuntaa, hyvinvointia, kädentaitoja, kieliä, työelämän taitoja, avoimen yliopiston kursseja… laajasta kurssivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin! Kursseilla voit harrastaa rennosti tai hankkia pätevyyttä työelämään ja täydennystä opintoihin.

Uutiset

RSS
  • Online - oppimisessa yhdistyvät verkko-opiskelu ja luokka-opiskelu – mutta verkon kautta. Verkkokursseilla voit opiskella juuri silloin, kun sinulle sopii.
  • Kompostointi on jokamiehen keino hillitä ilmastonmuutosta ja saada maanparannusainetta puutarhaan. Espoon työväenopisto järjestää syyskuussa kolme kompostointikurssia eri puolilla kaupunkia. Parin tunnin kurssit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Julkaistu 9.9.2016 klo 13.09 , päivitetty 12.9.2016 klo 11.01