Viherlaakson koulu

Koulumme on kuvataidepainotteinen.

Yhteisillä pelisäännöillä haluamme taata työrauhan sekä työn ja oppimisen ilon kaikille koulussamme. Luovuus ja innovatiivisuus kukkivat hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.  Painotamme määrätietoista työskentelyä ja asiallista käytöstä. Vahvat perinteet, lukion läheisyys ja monipuolinen kuvataidepainotus ovat valttejamme koulun toiminnassa ja kehittämisessä.

Tulevien 7. luokkalaisten huoltajille järjestetään infotilaisuus Viherlaakson koulun auditoriossa (Lukionahde 1) to 8.5. klo 18-19.

Kevätkauden koulunkäyntiin liittyvä informaatio löytyy Wilmasta.

Espoon koulujen ruokalista

Linkki koevarauslistaan

Viherlaaksoon siirtokoulu ensi syksynä 14.1.2014
Syksyllä 2014 Viherlaakson koulun toiminta jatkuu Viherlaaksossa koulun kentälle rakennettavassa siirtokoulussa. Siirtokoulu rakennetaan toimivaksi niin, että kaikki koulun opetustoiminta voidaan toteuttaa näissä uusissa siirtotiloissa.

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 25.9. 25.9.2013
Lautakunta käsitteli mm. Viherlaakson opetuksen järjestämistä, talousarvioehdotusta, tila- ja asuntojaoston hankesuunnitelmaa sekä ensi lukuvuoden työ- ja loma-aikoja.

Uutiset

RSS
  • Viherlaakson koululaisten vanhemmille järjestettiin taas eilen 11.11. kuulemistilaisuus uusista väistösuunnitelmista. Lopullisen päätöksen asiassa tekee ensi viikolla 20.11. Espoon Suomenkielinen opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta, joka päättää samalla myös Auroran ja Karhusuon koulujen väistöjärjestelyistä.
  • Oppilaiden vanhemmille tänään järjestetyssä tiedotus- ja kuulemistilaisuudessa esiteltiin suunnitelma yläkoulun ja lukion n. 700 oppilaan opetuksen siirtämisestä väistötiloihin lokakuun alusta alkaen. Suunnitelman toteutuksesta päättää opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta keskiviikkona 25.9.

  • Espoon kaupungin opetustoimi sai perjantai-iltapäivänä 13.9. Espoon seudun ympäristöterveydeltä lausunnon Viherlaakson koulun ja lukion terveyshaitasta. Lausunnon mukaan sisäilmaselvitysten ja terveystarkastajien tekemien havaintojen perusteella taloissa 2,3 ja 5 oleskelu saattaa aiheuttaa terveyshaittaa, eikä pidempiaikaista oleskelua tiloissa voida suositella.
  • Espoon Viherlaakson koulussa ja lukiossa on erilaisten korjausten ja sisäilmaongelmien vuoksi toistaiseksi poissa käytöstä 13 opetustilaa. Opetus siirretään ensi maanantaista 2.9.2013 alkaen korvaaviin tiloihin siihen asti, että kesken olevat korjaukset on saatu valmiiksi. Korjaustöiden on arvioitu valmistuvan syyskuun loppuun mennessä.
Julkaistu 17.1.2012 klo 15.09 , päivitetty 8.4.2014 klo 12.54

Aihealue:
  • Koulut, 
  • Perusopetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Viherlaakso