Viherlaakson koulu

Viherlaakson koulun toiminta jatkuu Espoonlahden Rehtorintie 11 väistötiloissa syyskuun lopuun 2014, jonka jälkeen toiminta jatkuu Viherlaakson koulun kentälle valmistuvissa siirtotiloissa. 

Viherlaakson koulu alkaa ti 12.8.2014 seuraavasti

7. luokkalaisilla koulu alkaa ti 12.8. klo 8.30. Oppilaat kokoontuvat Viherlaakson koulun pihaan (Lukionahde 1), josta bussikuljetus Espoonlahteen.

8. ja 9. luokkalaisilla koulu alkaa ti 12.8. klo 9.00.  Oppilaat kokoontuvat Viherlaakson koulun pihaan (Lukionahde 1), josta on bussikuljetus Espoonlahteen.

Espoon Tilakeskus-liikelaitos on vuokrannut koulun käyttöön uudet koulurakennukset vanhojen koulurakennusten peruskorjaustöiden ajaksi. Kaksikerroksiset koulurakennukset valmistuvat koulun  piha-alueelle syyskuun loppuun mennessä. Rakennukset tulevat tarjoamaan hyvän oppimis- ja toimintaympäristön koulun käyttöön.

Tavoite uusien rakennusten käyttöönotosta heti syyslukukauden alkaessa ei toteudu. Espoon Tilakeskus-liikelaitos vuokraa uudet koulurakennukset Parmacolta, joka käynnisti rakennusten valmistamisen toukokuussa. Parmaco on varmistanut Espoon Tilakeskus-liikelaitoksen kanssa uudessa sovitussa aikataulussa pysymisen muun muassa hankkimalla lisäkapasiteettia, siirtämällä tuotantonsa kahteen vuoroon ja järjestelemällä työntekijöiden vuosilomat uudelleen. 

Koulumme on kuvataidepainotteinen.

Yhteisillä pelisäännöillä haluamme taata työrauhan sekä työn ja oppimisen ilon kaikille koulussamme. Luovuus ja innovatiivisuus kukkivat hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.  Painotamme määrätietoista työskentelyä ja asiallista käytöstä. Vahvat perinteet, lukion läheisyys ja monipuolinen kuvataidepainotus ovat valttejamme koulun toiminnassa ja kehittämisessä.

Espoon koulujen ruokalista

Linkki koevarauslistaan

Viherlaakson koulun vuosikertomus 2013-2014

Viherlaakson koulun havainnekuva

Uutiset

RSS

Liitetiedostot

Julkaistu 17.1.2012 klo 15.09 , päivitetty 3.6.2014 klo 8.47

Aihealue:
  • Koulut, 
  • Perusopetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Viherlaakso