Saarnilaakson koulu

Saarnilaakson koulu on eurooppalaista kansainvälisyyttä painottava ja kansallista kulttuuriamme kunnioittava peruskoulun yläasteen koulu, joka aloitti toimintansa 15.8.1994. Oppisisältöjen lisäksi opetuksessa ja kasvatuksessa korostetaan luontevan sivistynyttä käytöstä, vuorovaikutustaitoja ja kykyä monipuoliseen itsensä ilmaisuun. Tavoitteiden saavuttamisen tukena käytetään uusinta viestintäteknologiaa.

Koulun suuntautuneisuus informaatioteknologian käyttöön kytketään luontevasti eri oppiaineiden sisältöihin. Lisäksi tietoteknisiä aineita tarjotaan valinnaisaineina kaikille oppilaille. Painotetussa opetuksessa informaatioteknologiaa käytetään mahdollisimman monen aineen opetuksessa tehostetusti.

Eri oppiaineisiin integroituna aihekokonaisuuksina oppilaan opinto-ohjelmaan sisältyy tietotekniikkaa, ilmaisutaitoa ja kansainvälisyyskasvatusta.

Hyvien käytöstapojen vaaliminen kytketään kaikkeen toimintaan ja opetukseen.

Oppilaiden huoltajille ja oppilaille

Koulumme 20. lukuvuosi on lopuillaan. Olemme saaneet viettää moni-ilmeisen ja tapahtumarikkaan juhlavuoden, joka varmasti jää oppilaittemme mieleen pitkäksi aikaa.

Koko opettajakunnan, henkilökunnan ja omasta puolestani kiitän koteja hyvästä yhteistyövuodesta ja koulumme työn monenlaisesta tukemisesta. Toivotan kaikille oppilaille ja kodeille mukavaa kesää ja virkistävää lomaa.

Jukka Kuittinen

Julkaistu 22.12.2011 klo 0.00 , päivitetty 30.5.2014 klo 10.27

Aihealue:
  • Koulut
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Espoon keskus