Mankkaan koulu

Mankkaan koulun toiminta perustuu itsenäisiin luokka-asteosastoihin. Koulun vahvuus on monipuolinen perusopetus. Koulutyötä toteutetaan projektityöskentelyn ja kaksoistuntien avulla. Koulussa annetaan myös luokkamuotoista autismin kirjon erityisopetusta (EAUT).

Koulussamme on matemaattis-luonnontieteellinen painotuslinja, jonka 8.-luokat ovat vuosittain olleet voitokkaita pohjoismaisessa Nordic Math Class Competition-kilpailussa. Painotuslinja järjestää myös yhteistyössä Etelä-Tapiolan lukion kanssa jokavuotisen Matikkamestari-kilpailun Espoon 6.- luokkalaisille.

Mankkaan koulun matemaattis-luonnontieteellinen linja tarjoaa ylöspäin eriyttävää opetusta matematiikassa ja fysiikassa. Yhdeksännen luokan keväällä suoritetaan lukion ensimmäinen matematiikan kurssi yhteistyössä Etelä-Tapiolan lukion kanssa.

Painotuksen esittelytilaisuus 6.-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen pidetään Mankkaan koululla (Mankkaansuo 8) maanantaina 16.1.2017 klo 18:00-19:30.

Painotukseen haetaan Wilmassa yläkouluun haun yhteydessä 18.1.2017 mennessä.

Pääsykoe järjestetään Mankkaan koululla 27.1.2017 klo 8:45-11:00. Nimenhuuto on klo 8:15-8:45. Kokeeseen ei tule erillistä kutsua eikä koetta ei voi tehdä toisena ajankohtana. Kokeessa on kirjallisia tehtäviä matematiikasta sekä luonnontieteistä (fysiikka, biologia, kemia ja maantieto). Matematiikan osuus kokonaispisteistä on 60% ja luonnontieteen 40%.

Tutustu koulun opetussuunnitelmaan.