Karakallion koulu

Koulumme vahvuuksia ovat hyvien perustaitojen saaminen jatkokoulutusta varten hyvähenkisen opettajakunnan johdolla. Kasvatustavoitteet ovat elämänmyönteisyys ja oppilaan kehityksen tukeminen monipuolisesti. Karakallion koulussa on painotettua opetusta musiikissa 7.-9. luokilla. Aktiiviset musiikkiluokat ovat luoneet hienon konsertti-, musikaali- ja juhlatradition.

Ajankohtaista: 

PALAUTEKYSELY 9-22.3.2015

Karakallion koulu kerää palautetta koulun toiminnasta. Tätä varten on oppilaille, huoltajille ja henkilöstölle Wilmassa lähetetty tieto ja linkki palautekyselystä. Vastausaikaa on ma 9. - su 22.3. Espoon kaupunki on laatinut palautteen antamista varten kyselylomakkeen. Antamanne palaute on tärkeää niin koulun toiminnan kuin koko Espoon perusopetuksen kehittämis- ja laatutyölle. Vastaamalla voitte vaikuttaa niin koulun toiminnan kuin Espoon kaupungin opetustoimen tarjoamien palvelujen laadun kehittämiseen.

Yhteishakua koskevat tiedotteet - kts. sivun alalaidassa olevat liitteet

Koulujen käytössä olevien Primus ja Fronter -ohjelmien tietosuojaselosteet löytyvät Espoon www-sivuilta seuraavasti:

Primus (sisältää Wilman): 

http://www.espoo.fi/fi-FI/Oma_Espoo/Opetus_ja_koulutus/Wilma(6999)

http://www.espoo.fi/fi-FI/Oma_Espoo/Opetus_ja_koulutus/Perusopetuksen_lomakkeet(11351)

Fronter: 

http://www.espoo.fi/fi-FI/Oma_Espoo/Opetus_ja_koulutus/Fronter(26942)

Uutiset

RSS
  • Pitkän talven tarinan kirjoitti ryhmä Karakallion koulun oppilaita osana kahdeksannen luokan äidinkielen opetusta: Arttu Knutsson, Jenna Korpi, Sonja Karosvuo, Petra Riihimäki, Severi Kuoppala, Sami Niemi, Joonas Jokinen, Atte Heino ja Eemil Vuornos. Kuvitus syntyi kuvaamataidon tunneilla.

Julkaistu 18.1.2012 klo 9.09 , päivitetty 9.3.2015 klo 10.03

Aihealue:
  • Koulut, 
  • Perusopetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Karakallio