Espoon yhteislyseon koulu

Espoon yhteislyseoEspoon yhteislyseon koulu opettaa ja kasvattaa oppilaita niin, että he saavat edellytykset toisen asteen opiskelupaikkaan. Korostamme hyviä tapoja arjen eri tilanteissa sekä yhteistä vastuuta työyhteisöstä ja luontoympäristöstä.

Kaija ja Heikki Sirenin suunnittelema koulurakennus peruskorjattiin vuosina 2005-2006. Samassa koulutalossa kanssamme toimii Espoon yhteiskoulun lukio ja yhteisen koulupihan jaamme Kauklahden kirjaston kanssa.

Lukuvuosi jakautuu viiteen jaksoon, joten oppilaan työjärjestykset vaihtuvat viisi kertaa lukuvuodessa. Oppitunnin pituus on 75 minuuttia ja osa oppiaineista opetetaan lukuvuoden aikana hajautetusti. Koulussa on liikuntaluokka sekä lukio-opiskeluun suuntautunut lisäluokka eli kymppiluokka.

Uutiset

RSS
  • Espoon yhteislyseon koulun 9B-luokan oppilasryhmän video "Mean girls" voitti kiusaamista ja väkivaltaa koulussa vastustavan Beat the Violence -kilpailun. Planin Lastenhallituksen koulukiertue huipentuu 6.9.2013 klo 11–15 järjestettävään loppukonserttiin Helsingin Nosturissa, johon alueen yläkoulujen oppilaiden on mahdollisuus osallistua opettajiensa kanssa.
Julkaistu 11.1.2012 klo 14.06 , päivitetty 22.8.2013 klo 14.11

Aihealue:
  • Perusopetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Kauklahti