Koti ja koulu

Kilon Koti ja Koulu -yhdistys

Kilon Koti ja Koulu -yhdistys ry, KKKY, on Kilon ja Kilonpuiston koulujen yhteinen vanhempainyhdistys. KKKY ry perustettiin marraskuussa 1999. Yhdistys on ollut Suomen vanhempainliitto ry:n jäsen perustamisestaan lähtien. Tänä vuonna 2017 on KKKY ry:n 17. toimintavuosi.

KKKY ry:n tarkoituksena on edistää Kilon ja Kilonpuiston koulujen ja oppilaiden vanhempien välistä yhteisöllisyyttä sekä toimia oppilaiden vanhempien yhteistyöelimenä ja tuoda esille heidän kannanottojaan kouluja ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä. Lisäksi yhdistys järjestää kerhotoimintaa ja tapahtumia.

KKKY ry on järjestänyt alakoululaisille ilmaisutaidon kerhon sekä sähly- että shakkikerhot. Vuosittaiset isommat KKKY ry:n tapahtumat ovat keväinen Aprillirieha, jonka kohokohta on ilmaisutaidon kerhon näytelmä ja jouluinen askartelu- ja piparipaja marraskuussa.

KKKY ry järjestää vuosittain kuvataidekilpailun koulujen oppilaille. Yhdistys myös tukee koulujen kulttuuritoimintaa myöntämällä koulujen valitsemaan kulttuuritarkoitukseen €1/oppilas.

Koulujen päättyessä KKKY ry jakaa joka luokalle Reilu kaveri –stipendin sekä ruusut alakoulujen ja yläkoulun päättöluokkalaisille.

KKKY ry:n toiminnasta löytyy lisätietoa:

Blogi: http://kilonkky.blogspot.se/

Facebook: https://www.facebook.com/Kilonkky/

KKKY2017 (pdf, 411 Kt)

Kilonpuisto Parent-Teacher Association

Kilonpuiston kaksikielisten luokkien vanhempainyhdistys - Kilonpuisto Parent-Teacher Association eli PTA järjestää vuosittain suositun Halloween-juhlan alakoulun oppilaille. Juhlan tuotto käytetään englanninkielisten opetusmateriaalien (kirjat, webbipohjaiset opetusmateriaalit, pelit jne) hankintaan sekä vuosittaisiin stipendeihin ja kaksikielisten luokkien erityistapahtumiin. Myös alakoulun oppilaskunnan urheiluvälinehankintoihin on vuosien varrella annettu avustuksia. Jokaiselta B-luokalta on PTA:ssa mukana ainakin yksi vanhempi ja lisäksi PTA:ssa on mukana yksi opettaja. Vuosittain järjestetään muutama kokous ja sen lisäksi pidetään yhteyttä sähköpostitse. Kysy lisää PTA:n toiminnasta: rahastonhoitaja Anna Jaskiewicz, jaskiewicza@hotmail.com tai liity Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1407129215998655/

Kilonpuisto School's Parent-Teacher Association - PTA - organizes a yearly Halloween party for the lower grades students. All the money raised is used towards English language material (books, web-based educational material, games, etc) as well as scholarships and grants for students of the bilingual classes. Each B-class has at least one representative in the meetings along with one teacher member. There are a few meetings yearly and also active email conversations especially prior to the Halloween party. Ask more from treasurer Anna Jaskiewicz, jaskiewicza@hotmail.com or join the Facebook Group https://www.facebook.com/groups/1407129215998655