Koulutilojen kuntalaiskäyttövuorot

Espoon koulujen luokka-, auditorio-, aula- ja ruokasalitiloja sekä liikuntatiloja myönnetään toimintavuoden aikana oppilaitosten, espoolaisten seurojen, yhdistysten ja muiden käyttäjäryhmien käyttöön silloin, kun tiloissa ei ole varsinaista koulutyötä, kaupungin muuta toimintaa tai perusopetuksen iltapäivätoimintaa. Toimintakauden 22.8.- 9.12.2016 ja 9.1.- 5.5.2017 säännöllisten käyttövuorojen haku oli maaliskuussa 2016. 

Vapaita tiloja säännöllisiin ja yksittäisiin varauksiin voi hakea 16.5.2016 - 5.5.2017.
Hakemuksia ei käsitellä kesälomien aikana. Hakemusten käsittelyaika on vähintään 2 viikkoa.

Taloyhtiöiden kokousten hakemukset käsittelee koulusihteeri ja kaikki yhteydenpito koskien varauksia tehdään koululle. Hakemukset tehdään varausjärjestelmän kautta.

Varaus on selvä, kun saat siitä sähköpostiisi vahvistuksen. Ilmoitus hakemuksen perillemenosta ei ole vielä varausvahvistus.

Luokat, auditoriot, aulat, ruokasalit

A) Säännölliset kuntalaiskäyttövuorot

Koulujen luokka-, auditorio-, ruokasali- ja aulatiloja voi vuokrata 22.8.- 9.12.2016 ja 9.1.- 5.5.2017 pääsääntöisesti arkisin klo 16-21. Taiteen perusopetuksen oppilaitoksilla ja työväenopistoilla on tästä poikkeavat toiminta-ajat. Joihinkin kouluihin voidaan myöntää vuoroja myös lauantaiksi. Käyttövuoroista peritään lautakunnan hyväksymä käyttökorvaus. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tutustu myös kuntalaiskäytön ohjeisiin.

Säännöllisiä kuntalaiskäyttövuoroja (ei liikuntatilat) voi hakea seuraavista kouluista:

Espoonlahden alue
• Finno skola, Kantokasken koulu, Laurinlahden koulu, Mainingin koulu, Martinkallion koulu, Meritorin koulu, Storängens skola/Rektorsgränden, Nöykkiön koulu, Saunalahden koulu, Storängens skola/Esboviksvägen

Keski-Espoon alue
• Espoon yhteislyseon koulu, Jalavapuiston koulu, Koulumestarin koulu, Lagstads skola, Mikkelän koulu, Tuomarilan koulu (vain ti ja to), Ymmerstan koulu

Matinkylä-Olarin alue
• Matinlahden koulu, Mattlidens skola och Mattlidens gymnasium, Tiistilän koulu, Tähtiniityn koulu

Pohjois-Espoon alue
• Juvanpuiston koulu, Kalajärven koulu, Karamzinin koulu, Rödskogs skola.

Suur-Leppävaaran alue
• Karakallion koulu, Kilonpuiston koulu, Lintumetsän koulu, Ruusutorpan koulu.

Tapiolan alue
• Aarnivalkean koulu, Jousenkaaren koulu, Niittykummun koulu, Westendinpuiston koulu, Vindängens skola

Hakeminen

Säännöllisiä käyttövuoroja haetaan sähköisesti resurssivarausjärjestelmän kautta. Järjestelmään kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Resurssivarausjärjestelmää voi selailla myös ilman kirjautumista. Resurssivarausärjestelmän käyttöhjeet.

Jos haluat varata käyttövuoron yhteisön nimissä, kirjautumisen yhteydessä sinun tulee valita asiointirooliksesi yhteisö, jota edustat. Voit kirjautumisen yhteydessä tehdä myös uuden yhteisön. Jos järjestelmä ilmoittaa uuden yhteisön luonnin yhteydessä, että yhteisö on jo olemassa, lähetä sähköpostia koulutilavaraukset@espoo.fi,  jotta sinut lisätään yhteisön edustajaksi. Edustamasi yhteisön tiedot näkyvät automaattisesti Hakulomakkeen alussa, jos olet tehnyt kirjautumisen yhteydessä tämän valinnan.

Jos haluat tehdä varauksen yksityishenkilönä, valitse kirjautumisen yhteydessä että asioit yksityishenkilönä.

B) Tilapäiset käyttövuorot (enintään kaksi käyttökertaa)

Hakemukset lukuvuodelle 2016-2017 tehdään resurssivarausjärjestelmän kautta 16.5.2016 alkaen.

Rehtori/koulunjohtaja tekee päätöksen tilapäisistä käyttövuoroista. Tiedustelut tilapäisten varausten  päätöksistä suoraan koulun koulusihteeriltä.

Yksittäisiä vuoroja voi hakea myös seuraavista kouluista:

Espoonlahden alue: Finno skola, Koulumäen koulu, Eestinkallion koulu, Iivisniemen koulu, Storängens skola/Rektorsgränden och Esboviksvägen

Keski- ja Pohjois-Espoon alue: Järvenperän koulu, Lagstads skola, Rödskogs skola ja Saarnilaakson koulu

Leppävaaran alue: Jupperin koulu, Kilon koulu, Lintulaakson koulu, Lähderannan koulu  ja Viherkallion koulu

Matinkylä- Olarin/Tapiolan alue:  Friisilän koulu, Haukilahden koulu ,Komeetan koulu, Laajalahden koulu, Mattlidens skola och Mattlidens gymnasium,  Taavinkylän koulu, Toppelundin koulu ja Vindängens skola

Käyttövuorojen laskutus

Laskutusta koskevat tiedustelut p. 043 825 3843 (ke 12.30-15 ja to 9-11)

Julkaistu 13.1.2012 klo 15.06 , päivitetty 5.10.2016 klo 15.32

Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat