Perusopetus

Tervetuloa Espoon Suomenkielisen perusopetuksen sivuille!

Espoon kaupunki tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Perusopetuksen tavoitteena on tukea oppilaiden kasvua ja antaa heille elämässä tarpeellisia tietoja ja taitoja. Espoossa on 78 suomenkielistä peruskoulua, joissa opiskelee yhteensä noin 26 000 oppilasta.

Tältä sivustolta löydät kouluun hakemiseen, peruskoulussa opiskeluun, oppimiseen ja koulunkäynnin tukeen, opetuksen kehittämiseen sekä peruskoulun jälkeisiin vaiheisiin liittyvää ajankohtaista tietoa. Lisäksi jokaisella koululla on oma sivunsa, jolta löydät henkilökunnan yhteystiedot sekä muuta koulun arkeen liittyvää tärkeää tietoa.   

Espoon ja Kanadan Ontarion opetustoimien yhteistyössä jaetaan parhaita käytänteitä ja opitaan toisilta 20.9.2016
Espoon suomenkielinen opetustoimi ja Ontarion York Region District’n opetustoimi juhlistavat tänä vuonna kymmenvuotista yhteistyötään. Yhteistyö tähtää parhaiden käytänteiden vaihtamiseen sekä keskinäiseen oppimiseen ja kehittämiseen. Osana tätä yhteistyötä Ontarion opetustoimen edustajat vierailevat tällä viikolla Espoossa.
Espoon uudet Wilma-merkinnät korostavat positiivista palautetta 15.9.2016
Espoon suomenkielinen opetustoimi on uudistanut Wilma-merkintöjä tukemaan entistä paremmin uuden opetussuunnitelman mukaista toimintakulttuuria.

Uutiset

RSS
Julkaistu 29.12.2011 klo 14.48 , päivitetty 16.10.2015 klo 12.11

Aihealue:
  • Perusopetus, 
  • Opetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat