Juvanpuiston lastentalon avoin päiväkoti

Juvanpuiston lastentalon avoin päiväkoti tarjoaa maksutonta toimintaa, iloa ja vertaistukea alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Avoimessa päiväkodissa vanhemmat huolehtivat itse lapsistaan, ellei toisin sovita.

Juvanpuiston lastentalon avoimessa päiväkodissa on vapaan yhdessäolon ja leikin lisäksi ohjattua toimintaa.
Suunnitellaan ja toteutetaan yhteistoimintaa perheiden kanssa esim. musiikin, leikin, liikunnan, kädentatojen, vauvatuokioiden ja satujen keinoin.
Keskustellaan lapsista ja arkisista asioista. Vanhemmilla on mahdollisuus saada tukea lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.
Tutustutaan Niipperin alueen lapsiperheisiin.
Vanhempien toiveiden mukaan järjestetään mm. retkiä, tuote-esittelyjä ja asiantuntijoiden alustuksia.

Aukioloajat:
ma-pe klo 9-16

Kerhotoimintaa järjestetään 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho on maksullinen ja siihen haetaa päivähoitohakemuksella. Vapaita kerhopaikkoja voitte tiedustella henkilökunnalta.

Piha-alue leluineen on käytössä päivittäin klo 10-15. Pyydä henkilökuntaa avaamaan leluvaraston ovi sen ollessa lukittuna.

Juvanpuiston lastentalon avoimessa päiväkodissa työskentelee lastentarhanopettaja.

Juvanpuiston lastentalon avoimen päiväkodin toiminta ja kerhotoiminta päättyvät Juvanpuiston lastentalon avoimessa päiväkodissa 30.5.2014 ja siirtyvät 4.8.2014 Hiirisuon asukaspuistoon, osoitteeseen Pohjoisentie 1, 02970 Espoo.

Julkaistu 16.1.2012 klo 12.48 , päivitetty 7.5.2014 klo 11.41

Aihealue:
  • Päivähoito (lapsille), 
  • Varhaiskasvatus
Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet