Lukiokoulutus

Espoossa on 11 suomenkielistä päivälukiota, ruotsinkielinen lukio sekä aikuislukio. Lukio-opinnot koostuvat kielistä, matemaattisista aineista, reaaliaineista sekä taito- ja taideaineista. Lukio-opiskelijat voivat omilla valinnoillaan painottaa tiettyjä oppiaineita. Lukio antaa hyvät ja laaja-alaiset jatko-opintomahdollisuudet erityisesti teoreettisiin korkeakouluopintoihin.

Kevään 2016 ylioppilaat 23.5.2016
Kevään ylioppilaiden nimet julkaistaan ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla 30.5.
Kesälukioon ilmoittautuminen alkaa to 21.4. 11.4.2016
Käytä kesäkuu tehokkaasti suorittamalla lukio-opintoja. Jos olet lukiolainen, peruskoulun päättävä nuori tai opiskelet ammatillisessa oppilaitoksessa, kesälukio on sinua varten!

Uutiset

RSS
  • Seitsemän Espoon yhteislyseon lukion nuorta ja kolme opettajaa osallistui ystävyysvierailulle ja leirikouluun Shanghaissa, Kiinassa. Yhdeksän päivän matkalla he tutustuivat paikalliseen elämään, opiskeluun ja kulttuuriin. Lue opiskelija Matilda Bletsan raportti matkalta!
  • Kevään ylioppilaskirjoitusten tulokset selvisivät maanantaina. Upeat seitsemän laudaturia kirjoitti Kolme espoolaislukioiden abiturienttia: Anssi Lehtonen Tapiolan lukiosta sekä Jemina Lanki ja Eric Hyyppä Etelä-Tapiolan lukiosta. Onnittelut heille ja kaikille uusille ylioppilaille!
  • Kaupunkisuunnittelulautakunta päättää 25.5. Veräjäpellon asemakaavamuutoksen hyväksymisen esittämisestä kaupunginhallitukselle.

    Veräjäpellon asemakaavan muutoksen tavoitteena on huonokuntoisten koulutilojen purkaminen ja uusien koulu- ja päiväkotitilojen rakentaminen. Kaavassa varaudutaan myös Leppävaaran lukion tulevaisuuden tilatarpeiden muutoksiin.
Julkaistu 10.1.2012 klo 12.59 , päivitetty 12.1.2015 klo 14.15

Aihealue:
  • Lukio-opetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat