Lukiokoulutus

Espoossa on 11 suomenkielistä päivälukiota, ruotsinkielinen lukio sekä aikuislukio. Lukio-opinnot koostuvat kielistä, matemaattisista aineista, reaaliaineista sekä taito- ja taideaineista. Lukio-opiskelijat voivat omilla valinnoillaan painottaa tiettyjä oppiaineita. Lukio antaa hyvät ja laaja-alaiset jatko-opintomahdollisuudet erityisesti teoreettisiin korkeakouluopintoihin.

Espoon ja Kanadan Ontarion opetustoimien yhteistyössä jaetaan parhaita käytänteitä ja opitaan toisilta 20.9.2016
Espoon suomenkielinen opetustoimi ja Ontarion York Region District’n opetustoimi juhlistavat tänä vuonna kymmenvuotista yhteistyötään. Yhteistyö tähtää parhaiden käytänteiden vaihtamiseen sekä keskinäiseen oppimiseen ja kehittämiseen. Osana tätä yhteistyötä Ontarion opetustoimen edustajat vierailevat tällä viikolla Espoossa.
Sähköiset yo-kokeet alkavat - yli 130 Espoon lukiolaista kirjoittaa sähköisesti tänä syksynä 14.9.2016
Ensimmäinen sähköinen yo-koe alkaa maanantaina 19. syyskuuta. Sähköisten kokeiden tekijöitä on kaikissa Espoon 12 lukiossa.

Uutiset

RSS
  • Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätökset 28.9.2016 kokouksessa.
  • Oppiminen on hyödyllistä, mutta myös hauskaa! Siitä vakuuttuivat Oppiva Espoo -messujen kävijät perjantaina 23.9.2016 tutustuessaan espoolaisten koulutusosaajien toimintaan ja innovaatioihin.
  • Tekeillä oleva maakuntauudistus tuo sivistyksen roolin kunnan toiminnan ytimeen. Suuri joukko kaupunkien, kuntien ja kuntataustaisten organisaatioiden edustajia sekä opetusalan asiantuntijoita kokoontuu Espooseen 22.-23.9.2016 työstämään yhdessä ideoita siitä, kuinka elinikäinen oppiminen luo kilpailukykyä, hyvinvointia ja osallisuutta. Samassa yhteydessä järjestettävillä Oppiva Espoo -messuilla kuullaan, kuinka Espoossa opitaan.
Julkaistu 10.1.2012 klo 12.59 , päivitetty 12.1.2015 klo 14.15

Aihealue:
  • Lukio-opetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat