Ammatillinen koulutus

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian tehtävänä on järjestää jäsenkuntiensa (Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Kirkkonummen kunta) puolesta ammatillista koulutusta. Omnian ammattiopistossa järjestetään koulutusta liiketalouden ja kaupan alalla, matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä tekniikan ja kulttuurin alalla. Lisäksi Espoossa toimii yksityinen ammattioppilaitos Kelloseppäkoulu.

Aikuiskoulutusta järjestään mm. tutkintoon valmistavana tai lisä- ja täydennyskoulutuksena useassa oppilaitoksessa Espoossa mm. , Työväenopisto ja Omnian aikuisopisto. Lisätietoja aikuiskoulutuksesta ja muista aikuisoppilaitoksista saat Opintopolusta.

Mihin hakea yhteishaussa? Ysiluokkalaisille kätevä mobiiliopas koulutuspaikkojen vertailuun 13.11.2015
Vertaile helposti puhelimella Espoon seudun lukioita ja Ammattioppilaitos Omnian koulutuspaikkoja osoitteessa www.espoonyhteishaku.fi!
Tällainen on oppiva kaupunki Espoo 5.10.2015
Uudenlaisten oppimisympäristöjen kehittäminen, tietotekniikan hyödyntäminen oppimisessa ja matalan kynnyksen kulttuuripalvelut ovat esimerkkejä toiminnoista, jotka tekevät Espoosta oppivan kaupungin. Näitä esimerkkejä ja Espoota oppivana kaupunkina esitellään YKn kasvatus- tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCOn kirjassa, joka julkistettiin oppivien kaupunkien konferenssissa Meksikossa syyskuussa 2015.

Uutiset

RSS
  • Espoon suomenkielisiin lukioihin on tänä keväänä ensisijaisia hakijoita yhteensä 1743. Hakijamäärä nousi viime vuodesta. Myös aloituspaikkoja on viime vuotista enemmän.
Julkaistu 26.1.2012 klo 10.01 , päivitetty 6.2.2014 klo 15.22

Aihealue:
  • Ammatillinen opetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat