Päivähoito ja koulutus

Espoo tarjoaa koulutusmahdollisuuksia kaikenikäisille kuntalaisille ja kannustaa elinikäiseen oppimiseen. Päivähoitopalveluja tuotetaan sekä kunnallisena että yksityisenä. Perheillä, joilla ei ole tarvetta päivähoitoon, on mahdollisuus osallistua avointen päiväkotien, asukaspuistojen ja kerhojen toimintaan.

Esiopetusta järjestetään useissa kaupungin päiväkodeissa ja kouluissa. Espoon peruskoulut, lukiot, ammatilliset oppilaitokset, ammattikorkeakoulut sekä Aalto-yliopisto tarjoavat korkealaatuista opetusta. Työväenopisto mahdollistaa itsensä kehittämisen monipuolisella kurssitarjonnalla.

Koulujen ja yritysten kiihdytetty yhteiskehittäminen, KYKY, on uuden opetussuunnitelman mukainen toimintamalli, joka tuo pelisäännöt koulujen ja yritysten väliselle yhteiskehittämiselle. Yhteiskehittämisestä hyötyvät kummatkin osapuolet - sekä koulut että yritykset.
Olympiakaupunki Rio de Janeiroon, Brasiliaan rakennettu suomalainen alakoulu Finnish PopUp School vei suomalaista opetusalan huippuosaamista kansainväliselle yleisölle olympialaisten aikana 17.-19.8. Espoolaisen Eestinkallion koulun rehtori Salla Leinonen kuvaa kokemusta ikimuistoiseksi. Lue osallistujien mietteet matkan jälkeen!

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Espoo-päivä
    27.8.2016 klo 8.00
    Tervetuloa juhlimaan Espoo-päivää elokuun viimeisenä lauantaina 27.8.2016! Tarjolla on yli sata tapahtumaa aamusta iltaan ympäri kaupunkia. Kaikkiin on vapaa pääsy.
  • Kurssilla käydään läpi sarjakuvanteon vaiheet itse tehden sekä suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Lopuksi töistä kootaan näyttely tai oma lehti. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.
  • Päiväkotien ja 1-2 luokkalaisten luistelu- ja jääkiekkopäivä Espoossa!
Julkaistu 23.1.2012 klo 12.36 , päivitetty 23.1.2012 klo 12.36