Nuorten arjen hyvät teot ja vinkit näkyväksi #Espookaikille- kampanjan avulla

14.3.2018 klo 15.52

Espoon nuorisopalveluissa vietetään Yhdenvertaisuusviikkoa 19.3.-25.3. Nuorten arjessa tapahtuvia yhdenvertaisuutta edistäviä tekoja ja asioita nostetaan esille #Espookaikille- kampanjan avulla. Kampanjassa pohditaan sitä, mitä jokainen voi tehdä yksilön tai yhteisön hyväksi, jotta Espoo olisi todellakin kaikille. Mitä voimme tehdä, jotta jokainen kokisi kuuluvansa johonkin porukkaan?

Kampanja tarjoaa nuorille mahdollisuuden loistaa ja tuoda esiin nuorten omat hyvät teot sekä kokemukset hyvistä teoista – aikuisten avustuksella ja tuella.

Kaikki kiinnostuneet tahot voivat osallistua kampanjaan jakamalla yhdenvertaisuutta edistäviä hyviä tekoja sekä vinkkejä Instagramissa kampanjaviikon aikana hastagilla #Espookaikille. Parhaimmat teot ja vinkit palkitaan!

Kampanjaan osallistumisen tueksi on luotu materiaali, jonka kuka tahansa voi halutessaan ottaa käyttöön. Materiaalin tekemiseen on osallistunut nuoria Espoon nuorisovaltuustosta.  Kampanja on suunnattu kaikille, mutta pääosassa ovat nuorten arki ja siellä tapahtuvat hyvät teot ja vinkit.

Lisätietoa kampanjasta, osallistumisen ohjeet sekä materiaalit.

Lisätietoja:
Elina Rautiainen
projektikoordinaattori
Espoo kaikille!
Nuorisopalvelut
+358 43 827 1483
elina.rautiainen@espoo.fi
espookaikille.blogspot.fi