Luontoretkiä lapsiryhmille toukokuussa

26.2.2017 klo 12.00

Opas johdattaa lapsiryhmiä luontoretkelle Villa Elfvikin lähiluontoon arkipäivisin toukokuun ajan. Maksuttomat retket on suunniteltu 5-10 -vuotiaille lapsille. Ne sopivat päivähoito-, esikoulu- ja iltapäiväkerhoryhmille sekä peruskoulun 1.-4. -luokille.  Retket ovat loppuunvarattuja. Halutessasi voit ilmoittaa ryhmäsi mahdolliselle peruutuspaikalle.

Retkillä tutustutaan keväiseen luontoon pienimpien kanssa tarinoiden ja leikkien avulla. Isompien kanssa tutkitaan metsän ja niityn ötököitä. Retkivaihtoehdot ovat:

Metsänhaltian tarinakätkö (5-7 –vuotiaille)
Keväiseen metsään sijoittuvassa satuseikkailussa tutustumme monenlaisiin vanhan metsän asukkaisiin. Mietimme myös metsien merkitystä meille ihmisille. Kesto noin 1,5 - 2 h.

Kevään kutsu (5-9 –vuotiaille)
Tutustumme kevään merkkeihin ja merkitykseen luonnossa. Nautimme kevätluonnon tarjoilemista elämyksistä kaikilla aisteilla. Kesto noin 1,5 - 2 h.

Sitruunaperhosesta  sysikiitäjäiseen (3.-4. -luokkalaisille)
Tutkimusretki ötököiden ihmeelliseen maailmaan. Tutustumme monenkirjaviin pikkuotuksiin itse havainnoimalla ja kokemalla.  Kesto n. 2 tuntia.

Retkiä voi varata tiistaista 14.3.2017 klo 9 alkaen puh. 09 816 54400. Suositusalkamisajat retkille ovat klo 9  ja klo 12. Opas on käytettävissä klo 15 asti.

Lisätiedot: www.espoo.fi/villaelfvik