Lasten museofestarit 1.-2.4.2017 klo11-17 WeeGeellä

9.3.2017 klo 16.27
Lapsia 80-luvulla
Kuva EKM

Tervetuloa aikamatkalle 1980-luvulle karaoken, levyraadin, Nintendon, Star Warsin, My Little Ponyn ja piirtoheittimien maailmaan. WeeGeen perinteisillä lasten museofestareilla kurkistetaan isien ja äitien lapsuuden aikaan, kun lavalle nousevat muun muassa Gommi ja Pommi (M.A. Numminen ja Pedro Hietanen) sekä Timo Taikuri. Kasarilookin voit hakea Salon Pepe Åhmanin kasarikampaamosta ja oikeaa festarifiilistä vaikkapa lasten Vekaraokesta tai Levyraadista. Koko talo on täynnä ihanan nostalgista ja retroa ohjelmaa sisäänpääsylipun hinnalla! Ilmainen bussikuljetus Kiasmalta klo 11-15. Koko tapahtuman ohjelma löytyy WeeGeen sivuilta.

Tapahtuma on osa Paluu lapsuuteen - vuosikymmenten toivotut -tapahtumasarjaa, joka kuuluu viralliseen Suomi100-juhlavuoden ohjelmaan.

Hei sinä kasarilapsi, löytyykö kuva-albumistasi hauska muisto? Lisää se Instagramissa #weegeegoeskasari. Kuvista tehty kooste on esillä koko tapahtuman ajan WeeGeen aulassa. Kaikkien 31.3. mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvomme pääsylippuja tapahtumaan. Tapahtuma on osa virallista Suomi100-ohjelmaa. Vapaa sisäänpääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille. #lastenmuseofestarit