Jalkapallohallit

Hallien sijainnit löytyvät pääkaupunkiseudun palvelukartalta  hakusanalla jalkapallohallit.

Laaksolahden jalkapallohalli (kaupungin)
Panoraama Laaksolahden jalkapallohallista

Aukioloajat:
ma-pe 8-22 , la-su 8-21
Avoinna koko kesän.

Käyntiosoite / karttalinkki: Lähdepurontie 1
PL 72301, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puh. 050 336 4937

Hallin mitat ovat 55 x 95 m. Kentän pinta on pitkänukkaista nk. kolmannen sukupolven tekonurmea. Halli voidaan jakaa kolmeen osaan. Kaksi harjoittelualuetta sekä lämmittelyalue. Toisessa päädyssä sijaitsee harjoittelualue. Hallin oheistiloja ovat toisessa kerroksessa sijaitsevat kahvio (FC 89), kokoustila sekä seurojen toimistotilat.
Kahvio: p. 09 815 53511 (FC Kasiysi ry)


Espoon Jalkapallohalli
Myntinsyrjä 7, Kauklahti  

Hallin omistaja on vuonna 1989 perustettu Espoon Jalkapalloilun Tuki Oy. Halli on sisämitoiltaan 45 x 90 -metrinen teräsrunkoinen lämpöeristetty kumirouhetekonurmihalli. Sisätilan vähimmäislämpötila on 12 C. Päädyssä on kaksi pukuhuonetta suihkutiloineen. Hallin vieressä on kahviorakennus sekä toimistotiloja. Alueella on täysimittainen junioreiden käyttöön tarkoitettu nurmipäällysteinen harjoituskenttä
Halli on varattu pääsääntöisesti omistajaseurojen käyttöön, mutta päiväaikaan sekä kauden ulkopuolella vuokraamme hallia.

EBK-Honka areena
Kylävainiontie 20, 02760 Espoo (Pohjois-Tuomarila)

Halli on kiinteärunkoinen jalkapallo- ja monitoimihalli. Arenan kenttäalue on maanpinnan tasossa ja siinä on kansainvälisen tason tekonurmi-kumirouhepinta.
Hallissa on erillinen lämmittelyalue, kahdeksan pukuhuonetta, kuntosali, kahvio ja muita tiloja.
Arenan vieressä on runsaasti pysäköintipaikkoja..


Esport Arena
Tapiolan urheilupuisto
Koivu-Mankkaantie 4, 02200 Espoo

Jalkapallon pelaamiseen Esport Arenassa on tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Täysimittainen jalkapallokenttä soveltuu paitsi treenitoimintaan, myös otteluihin ja pienempi akatemiakenttä systemaattiseen lajiharjoitteluun


LePa Areena
Veräjävahdinraitti, 02650 Espoo (Leppävaara)

Hallin koko on 80x54m ja ison kentän koko on 70x50m. Pienempi kenttä on 60x40m ja poikittain olevat kolme kenttää ovat noin 40x23m.Moderni jalkapallonurmi, jossa on synteettinen täyterouhe.
Hallin käyttökausi loka-huhtikuu, muina aikoina kenttää käytetään ulkotekonurmena.