Liikunta- ja ulkoilupaikat

Liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kolme jäähallia, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne.

Liikunta- ja ulkoilupaikat löytyvät pääkaupunkiseudun palvelukartalta.

Liikuntapaikkojen aukiolo juhlapyhinä Juhlapyhien poikkeusaukiolot

Ylös ja ulos Espooseen! 17.10.2015
Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa: jylhänkaru pohjoinen, keskiosassa hedelmälliset maanviljelysalueet, rannikolla kaupunkiasutus satamineen ja etelässä upea saaristo. Liikuntapalveluiden ulkoiluesitteestä löydät parhaat vinkit upeaan ulkoilukaupunkiin.

Uutiset

RSS
  • Tapiolan uimahallissa vietetään tänään hallin 50-vuotisjuhlia. Halli on auki normaaliin tapaan ja hienoa ikää on juhlistettu asiakkaille tarjottavin kakkukahvein.
  • Tapiolan Jääpuutarha, eli 1700 neliön jääkenttä sekä keskusallasta kiertävä luistelureitti avattiin lauantaina 14.11. Jääpuutarha on avoinna joka päivä kello 10-21.
  • Espoonlahden uimahallissa järjestetään lyhyen radan SM-uinnit 18.–22. marraskuuta. Kilpailujen vuoksi halli suljetaan jo tiistaina 17.11. kello 15:40. Myös kuntosali on kiinni ja ohjatun liikunnan tunnit tältä ajalta peruttu. Kisoja pääsee seuraamaan maksutta, tervetuloa!
  • Espoon uimahalleissa vaihdetaan marraskuun aikana pukukaappien lukot sähköisiksi. Muutoksen myötä kulkukortit vaihdetaan rannekkeiksi ja mekaaniset avaimet jäävät historiaan.
Julkaistu 10.1.2012 klo 10.38 , päivitetty 16.11.2015 klo 12.17

Aihealue:
  • Liikuntapaikat