Unelmien Pikku-Aurora

Pikku-Aurorassa on unelmoitu ja ideoitu keväällä 2017. Kehitämme yhdessä Pikku-Auroraa kaupunkilaisten unelmien pohjalta. Tervetuloa mukaan ideoimaan, osallistumaan ja tekemään yhdessä!

TULE MUKAAN PIKKU-AURORAN jengiin:

Meidän Aurora sunnuntaina 27.8.2017

Espoo-päivän kunniaksi Pikku-Aurora on Meidän Aurora. Silloin puutarhassa on mahdollisuus toteuttaa juuri sinun näköistä toimintaa ja juhlapäivää. Mitä se voisi olla? Kutsu yhteisösi mukaan ideoimaan ja tulkaa toteuttamaan unelmanne meille!

Toiminnan tulee olla kaikille avointa, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta, eikä pääsylippuja voi myydä. Muuten vain kesäinen taivas on rajana.

Keskustelua asian tiimoilta voi käydä Unelmien Pikku-Aurora -ryhmässä Facebookissa ja ottamalla yhteyttä Kaisaan puh. +358 43 825 4469 tai kaisa.pikkarainen@espoo.fi

Varmistunutta ohjelmaa 27.8.2017:

Tanssitapahtuma J-perän Jenkat kello 14-16. 

Laita Espoo- päivänä tanssikengät jalkaan ja tule kokemaan tanssintaikaa Pikku-Auroran puutarhaan. J-perän Jenkat on asukkaiden ideoima, suunnittelema ja toteuttama tanssitapahtuma vanhaan malliin. Tanssimekot ja pyhäpuvut esiin ja suunta pyörähtelemään puutarhaan. Ohjelmassa jenkan askelten kertausta ja kesäistä tanssitunnelmaa. Haluatko liittää oman sisältösi J-perän Jenkkoihin, tulla mukaan työryhmään.

UnelmaAIKA: Tilanhoitajantalo avoinna

Tilanhoitajantalon ovet ovat auki arkisin klo 9.-15. Tule hengähtämään, juomaan kupponen kuumaa, lukemaan lehtiä tai pitämään etätyöpäivää. Eväitä voi lämmittää mikrossa.Tarkista poikkeukset aukioloon: www.pikkuaurora.fi

Tilanhoitajantalo on Pikku-Auroran pihapiirin keskimmäinen talo!

UnelmaKUULUMISIA

Maalis- huhtikuussa Tilanhoitajantalossa kävi myllerrys. Työntekijät  muuttivat vintille ja alakerran huoneet muuttuivat kaikkien yhteisiksi olotiloiksi. AuroranAAMUISSA tarjolla oli aamupuuroa ja AuroranILLOISSA kuultiin alustukset ja pidettiin UnelmaPAJOJA. Kiitos osallistuneille, työ jatkuu! AuroranILLASSA ti 9.5 aloitettiin yhteisen Espoo-päivän suunnittelu.

Tule mukaan UnelmaAikaan, ideoimaan, päättämään ja toteuttamaan toimintaa Pikku-Aurorassa.

Unelmaari

Sujauta pienet ja suuret ideat ja toiveet Unelmaariin.


* * * *

Jäikö kysyttävää tai haluatko mukaan?

Vastaamme mielellämme: 043 8254469

unelmien.pikku-aurora@espoo.fi

www.espoo.fi/upa

Hyppää mukaan UnelmaAikaan!