Kohtaamo

Kohtaamo on kaikille avoin taiteen ja kulttuurin kohtaamispaikka, jossa asukkaat ja espoolaiset kulttuuritoimijat tapaavat toisiaan. Kohtaamo sijaitsee uudella Ison Omenan palvelutorilla Matinkylässä.

Kohtaamossa toimintaa järjestävät vaihtuvat espoolaiset taide- ja kulttuuritoimijat. Kohtaamossa asukkaat pääsevät tutustumaan kaupungin kulttuuritarjontaan ja vaikuttamaan siihen, millaisia kulttuuripalveluita Espoossa tuotetaan. 

Kohtaamossa järjestettävä toiminta on maksutonta, ja siitä vastaa Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö. 

Kohtaamon tammi-helmikuun ohjelmaa:

La 27.1. klo 13-17
Kaikki pyörii Palvelutorilla -tapahtuma
Kulttuuria, esittelypisteitä - kaikille avoin, esteetön tapahtuma.

Tapahtuman sivut ja ohjelma Facebookissa >

La 10.2. klo 15.00-18.30
Matinkylän ystäväjuhla

Lämpimästi tervetuloa Matinkylän ystäväjuhlaan Palvelutorin Stagella! Ilmainen tilaisuus sopii kaikenikäisille. Ystäväjuhlassa esiintyy mm. Alisa Manninen ja Olarin Viihdekuoro, ja jaamme kokemuksia kulttuurista mutkattomassa hengessä. Ilta päättyy Tapiolan Ystäväluistelun suoraan lähetykseen ja musikaalisävelmiin. Kahvitarjoilu 100 ensimmäiselle vieraalle. Järj. Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö

Tapahtuman sivut ja ohjelma Facebookissa >

Ti 13.2. - to 15.2.
Teatteri ja Lelumuseo Hevosenkenkä Kohtaamossa

Teatteri ja Lelumuseo Hevosenkenkä valloittaa Kohtaamon ja Palvelutorin Stagen ti 13.-to 15.2. Kohtaamossa askartelet ystävänpäiväkortteja ja lumihiutaleita. Kuulet sadun eläinystävistä Mimmi Lehmästä ja Variksesta sekä koet väläyksen maaliskuussa ensi-iltaan tulevasta Kaunotar ja Hirviö -näytelmästä.

Katso maksuton ohjelma täältä


Seuraa meitä Facebookissa
Lue lisää Palvelutorista