Tilat ja tilojen varaus

Karatalo on Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden, nuorisopalveluiden ja työväenopiston hallinnassa oleva talo, joka tarjoaa toimintatilat monelle espoolaiselle yhteisölle. Talo on arkkitehtitoimisto Nurmela-Raimoranta-Tasan suunnittelema ja otettiin käyttöön vuonna 1987.

Karasali toimii Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden tuottaman kulttuuriohjelmiston yhtenä estradina. Yleisölle avoimia tilaisuuksia salissa järjestävät myös talon muut toimijat, lastenteatterit sekä yksittäiset taiteilijat ja kulttuuriyhteisöt. Karatalossa on myös erilaisia opetus- ja toimintatiloja, joissa järjestetään esim. työväenopiston, Juvenalian, Taukon ja Espoon opetusta. Pääaulassa sijaitsee pieni näyttelytila.

karasali

Karasali

Karasali on monitoimitila, joka soveltuu hyvin niin konserttien, tanssin kuin pienimuotoisen teatterinkin näyttämöksi. Se muuntuu sekä yleisötilaisuuksiin että harrastustoimintaan. Salissa on 137-paikkainen nouseva teleskooppikatsomo. Näyttämö on lattiatasolla. Projektorihuoneessa on äänentoistolaitteet, valo-ohjaus ja videotykki. Salia voi hakea käyttöönsä toimikausittain tai yksittäisinä vuoroina. Tilan käyttökorvaus lasketaan tilaisuuskohtaisesti, hintaesimerkkejä löydät dokumentista Karatalon hinnasto 2017 (pdf, 83 Kt).

Tutustu Karasaliin panoramakuvasta.Toimintatilat

Toimintatilat soveltuvat kokous- ja harrastuskäyttöön. Tilat ovat kooltaan 24-50 m2 ja ne sopivat 5-20:lle hengelle. Varustelutaso vaihtelee tilakohtaisesti. Käyttökorvaus on 2-7 €/tunti tilasta riippuen. 

Noudatamme kaupungin tilavarausten yleisiä käyttöehtoja.

Karasalin ulosvuokraukset ja tekniikka:
Käyttömestari Simppu Silaste. puh. 050 594 2755 tai sähköpostitse: simppu.silaste(at)espoo.fi
 
Harjoitusvuorot ja talon toimintaan liittyvät tiedustelut:

Järjestäjä Timo Taipalo. puh. 050 566 6485 tai sähköpostitse: timo.taipalo(at)espoo.fiNäyttelytila

Karatalon pääaulassa sijaitseva näyttelytila soveltuu pienimuotoiselle näyttelytoiminnalle.

Näyttelytilaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Kevätkauden näyttelyiden määräaika on 15.9. ja syyskauden näyttelyiden 15.2. Emme peri käyttökorvausta näyttelyajasta.

Näyttelytilan varausta koskevat tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset liitteineen ja/tai työ-/teosnäytteineen: Kulttuurituottaja Marianne Marttila, marianne.marttila(at)espoo.fi tai osoitteella: Karatalo, kulttuurituottaja Marianne Marttila, PL 62301, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Määräaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitaan seuraavaan kauteen sopivat näyttelyt.