KannuKino

KannuKinossa nähdään uutuuselokuvia joka toinen lauantai, keskiviikko ja torstai. Lisäksi iltapäiväleffa kerran kuussa. Tarjolla on sekä lastenelokuvia, kauden hittejä aikuiseen makuun ja Art House -elokuvien parhaimmistoa.

Tilaa KannuKinon uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa KannuKinon elokuvista!

KannuKino viettää kesälomaa kesä-, heinä- ja elokuun. Syyskausi alkaa pe 1.9.2017. Tervetuloa nauttimaan upeasta elokuvatarjonnasta jälleen syksyllä!

Liput: Lauantaisarjan klo 13 näytöksiin (2D) alkaen 6 € Lippupiste, 6 € ovelta, 3D-elokuvat 7 € Lippupiste, 7 € ovelta, muut elokuvat alkaen 7 € Lippupiste, 7 € ovelta. Lipunmyynti aukeaa 1 h ennen päivän ensimmäistä näytöstä. KannuKinossa voi maksaa Smartum-kulttuurisetelillä, Virikesetelillä ja ePassilla.

Suosittelemme, että yleisö saapuu erityisesti lastennäytöksiin ainakin 20 minuuttia ennen näytöksen alkua ruuhkien välttämiseksi.

Kaikukortti: KannuKinossa Kaikukortilla saa lipun itselleen ja yhdelle mukana olevalle alle 16-vuotiaalle lapselle niihin elokuviin, jotka kuuluvat Kaikukortin piiriin (mainittu erikseen elokuvan esittelyssä). Sopimusteknisistä syistä Kaikukortissa eivät ole mukana kaikki elokuvalevittäjät. KannuKinon Kaikukortti-lippuja ei voi lunastaa Lippupisteestä. Lue lisää Kaikukortista.

KannuKinossa nähdään myös muun muassa IhmeFilmin ja Tenavakinon esityksiä. KannuKino on myös mukana Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumasarjassa Suomen tarina elokuvan kertomana.