Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti


Suomen vanhin akateeminen sinfoniaorkesteri Polyteknikkojen Orkesteri (PO) täyttää tänä vuonna 95 vuotta, ja sen kunniaksi keväiseen Tapiolasaliin jylistää oikea eläinten karnevaali!

Avausnumerona kuullaan Vaughan Williamsin hurmaavana suriseva ampiaissarja The Wasps. Tämän jälkeen lavan valloittaa Gershwinin kuuluisa Rhapsody in Blue, jonka solistina ilakoi pianisti Marko Hilpo. Uudempaa eläinmusiikkia konsertissa edustaa Eric Whitacren teos Equus, jonka viehkeä kavioiden kapse vie kuulijan vehreille nurmille, villihevoslaumojen keskelle. Karnevaali päättyy Joutsenlammelle orkesterin soittaessa osia Tšaikovskin rakastetusta baletista.

Kapellimestarina toimii Eero Lehtimäki.

Ohjelma:
Ralph Vaughan Williams: The Wasps
George Gershwin: Rhapsody in Blue, pianosolistina Marko Hilpo
Eric Whitacre: Equus
Pjotr Tšaikovski: osia baletista Joutsenlampi

Kesto 2 h (väliaika)
 

Polyteknikkojen Orkesteri on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopistosta, mutta mukana on myös muiden yliopistojen opiskelijoita ja musiikin harrastajia. Vanhimpana suomalaisena akateemisena opiskelijaorkesterina PO jatkaa opiskelijoiden musiikkikulttuurin edistämistä ja ylläpitämistä. Orkesteria ovat vuosien saatossa johtaneet mm. Jorma Panula, Atso Almila ja Sakari Oramo.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1846196178968297/

Tiedot ja sijainti

Aika

la 22.4.2017 klo 16.00 - 18.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Järjestäjä

Polyteknikkojen Orkesteri (PO)

Hinta

Liput 50/25/15/12/8 € VIP-lippu (sis. erinomaiset paikat ja kuohuviinitarjoilun)/kannatus/normaali/eläkeläinen/opiskelija)www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja konsertin ovelta.

Liput

95-vuotiaat tai sitä vanhemmat ilmaiseksi. Ryhmäalennus vähintään 10 henkilön ryhmistä on 10 %, nettikaupasta koodilla ALE10.

Polyteknikkojen Orkesteri