Kirjasto
"Kaupunginkirjasto on täynnä polkuja kulttuuriin, tietoon ja taitoon. Omatoimiaukiolo lähikirjastoissa, pajan innovatiiviset palvelut, lasten ja nuorten palvelut sekä maahanmuuttajatyö ovat vuoden 2016 painopistealueitamme. Palvelutori aukeaa elokuussa Isossa Omenassa ja tarjoaa aivan uudenlaista kirjastopalvelua!"

Kirjastopalveluiden aluejohtaja Oili Sivula, Leppävaara


Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Espoon Opinmäen oppimiskeskuksen osallistava ja yhteisöllinen toimintatapa voittoon kansainvälisessä kilpailussa 29.4.2016
Kansainvälinen oppivien kaupunkien järjestö International Association of Educating Cities on palkinnut Opinmäen sen hyvistä käytännöistä.

Uutiset

RSS
  • Espoo on koonnut tapahtumien järjestämiseen liittyvät tiedot ja vinkit yksiin kansiin. Oppaalla tahdotaan innostaa ja auttaa kaupunkitapahtumien järjestämisessä.
  • Espoon ympäristökeskuksen Järvivuosi potkaistaan käyntiin tänään alkavalla valokuvakilpailulla. Espoon järvien lumo -valokuvakilpailun tavoitteena on lisätä espoolaisten järvien ja lampien arvostusta sekä taltioida erityisiä hetkiä järviluonnossa myös muiden iloksi. Valokuvakilpailuun voi osallistua 1.4.2016 - 1.9.2016. Kaiva kamera laukusta ja lähde järvimaisemiin metsästämään voittajakuvaa!
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 20.5.2016 klo 11.06

Aihealue:
  • Kirjasto