Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

Nuorisopalvelujen uusi Kesäpaku, liikkuva nuorisotila, ajaa ympäri Espoota 6.6.-12.8. Kesäpaku tuo paikalle nuorten toivomusten mukaisesti mm. katusählyä, pallotutkan, musiikkia, lautapelejä, kaikenlaisia palloja ja vesipyssyjä.
Espoon kaikki kolme saaristovenettä ovat liikennöineet lauantaista 11.6. lähtien. Saaristoveneillä voi suunnata vaikka jollekin neljästä reittien varrella olevista ulkoilusaarista, jotka kaikki tarjoavat mahdollisuuden lepoon ja virkistykseen. Myös koirat ovat tervetulleita ulkoilusaariin mutta ne on pidettävä kytkettyinä.

Uutiset

RSS
  • Espoon kaupunginmuseon suurikokoinen puuvillainen vinoriimuverkko konservoitiin keväällä 2016 opinnäytetyönä Metropolia Ammattikorkeakoulun tekstiilikonservoinnin koulutusohjelmassa. Verkon puikkarissa olevien nimikirjainten perusteella vinoriimuverkko tunnistettiin kuuluneeksi Pentalan saaressa asuneelle Arvid Nyholmille, joka toimi ammattikalastajana 1900-luvun alkup
  • Syyskauden liikuntakurssit ovat nähtävissä netin kurssivarausjärjestelmässä. Ilmoittautuminen kursseille alkaa alueittain ti 16.8. klo 9.00. Ilmoittautua voi joko netin kurssivarausjärjestelmässä tai puhelimitse. Tarjolla on myös paljon liikuntaa, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
  • Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti laajentaa vuokra-avustuksen koskemaan yhdenvertaisesti huippu- ja kilpaurheilua. Avustusta voidaan jatkossa myöntää harkinnan mukaan myös aikuisjoukkueille, mikäli liikuntapalveluilla ei ole mahdollista tarjota tiloja harjoitteluun.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46