Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

Espoon kaupunki on valittu kaupunkiverkosto Eurocitiesin kulttuurifoorumin varapuheenjohtajaksi vuosille 2017 - 2018. Varapuheenjohtajuus tarjoaa entistä parempia mahdollisuuksia kehittää kulttuuripalveluja ja vaikuttaa Euroopan unionin kulttuuripolitiikkaan eurooppalaisessa yhteistyössä.
Eri puolilla Espoota tapahtuu, kun Nuori Espoo Livestä käyntiin pyörähtänyt kiertue jatkaa hyvää meininkiä aina marraskuun lopulle asti! Kiertue on suunniteltu ja se myös toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Luvassa on todella monipuolista ohjelmaa ja huippuesiintyjiä. Tuu mukaan!

Uutiset

RSS
  • Espoolaiset seurat perustivat urheilun ja liikunnan yhteisen edunvalvontaryhmän. Ryhmän tarkoituksena on tuoda esiin keskeisiä urheilua ja liikuntaa koskevia haasteita koskien mm. harrastamisen kustannuksia, opiskelun ja urheiluharrastamisen yhdistämistä, urheilu- ja liikuntarakentamista sekä huippu-urheilun asemaa Espoossa.
  • Helsingin ja Espoon kaupungit suunnittelevat ja toteuttavat uutta latujen ja luistinratojen kuntotietoa esittävää karttapalvelua verkkoon. Käyttäjiltä haetaan nyt palautetta olemassa olevista palveluista, sekä toiveita ja ideoita uutta karttapalvelua varten.
  • Nyt liikutaan luuston hyvinvointia ajatellen! 17.-23.10 on luustoviikko. Pukeudu valkoiseen ja tule liikuntapalveluiden liikunnanohjaajien tunneilta hakemaan vinkkejä luuston terveyttä edistävään liikuntaan.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46