Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

Järjestyksessään 27. Espoo Ciné -festivaali pidetään 19.-28.8. Vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Festivaalilla nähdään mm. laaja valikoima pohjoismaisia uutuuksia, dokumentteja, HLBT-teemasarja sekä lapsille ja nuorille suunnattuja päivänäytöksiä.
Lapsille ja nuorille on Gräsan kädentaitojen keskuksessa tarjolla monenlaisia kerhoja ja kursseja: taideaskartelua, keramiikkaa, ompelua, virkkausta, hopeatöitä, puuta ja metallia, puukkokurssi sekä erilaisia mopo- ja moottoriryhmiä. Ilmoittautuminen alkavan kauden toimintaan on parhaillaan käynnissä.

Uutiset

RSS
  • KannuKinossa on jälleen tarjolla upea kokonaisuus uutuuselokuvia. Lauantaisin on tuttuun tapaan ohjelmaa lapsiperheille sekä kauden hittielokuvia. Keskiviikkoisin on luvassa jännityselokuvia ja torstaisin sukelletaan Art House -leffojen ja dokumenttielokuvien maailmaan.

  • Näe ja koe elokuun illassa Tapiolassa: menopelikisa, hollantilainen BMX-taituri Sietse, leijulaudat... Aurinko-DJ ja fillaripianisti takaavat tunnelman. Tervetuloa perjantaina 26.8. alkaen klo 15. Leikkimielinen kilpailu alkaa Kauniaisista ja päättyy Tapiolaan, jossa järjestetään iloinen fillaritapahtuma. Tapahtumalla Espoo haluaa herättää tietoisuutta pyöräilyn eduista. Espoon ilmasto-ohjelman mukaisesti Espoosta tehdään toimiva pyöräilykaupunki vuoteen 2020 mennessä.
  • Espoon käräjäoikeus on antanut päätöksensä asiassa, joka koski kahden Espoon kaupungin työntekijän toimintaa Suomenojan venesatamassa. Käräjäoikeus tuomitsi Suomenojan satamassa aiemmin työskennelleen aluetyönjohtajan sakkoihin syrjinnästä, laittomasta uhkauksesta, virkavelvollisuuden rikkomisesta ja lahjuksen ottamisesta.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46