Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

Kesätyöntekijöiden terveiset ja Nuori Espoo Liven Meet&Greet -kisa! Lue lisää heinäkuun Nuori Espoo -uutiskirjeestä.
Nuorisopalvelujen uusi Kesäpaku, liikkuva nuorisotila, ajaa ympäri Espoota 6.6.-12.8. Kesäpaku tuo paikalle nuorten toivomusten mukaisesti mm. katusählyä, pallotutkan, musiikkia, lautapelejä, kaikenlaisia palloja ja vesipyssyjä.

Uutiset

RSS
  • Tilkki-Vihtorin mökin avoinnaolo to 21.7. klo 13-15 on valitettavasti peruttu. Syy on kuitenkin mitä mainioin. Tilkki-Vihtorin mökkiin naputellaan parhaillaan uutta pärekattoa!
  • Rantaraittia kehitetään kokonaisuudessaan tulevina vuosina. Osa raitin kehittämistä ovat rantamaisemalle tärkeät laiturit: syksyllä jatkuu selvitys siitä, miten laitureita kunnostetaan tulevaisuudessa.
  • Selaa Kimpassa kuntoon -esitettä ja tutustu alkavan kauden 2016-2017 liikuntatarjontaan hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen alkaa 16.8., mutta tarjolla on myös paljon sellaisia liikuntaryhmiä ja -tapahtumia, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46