Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

Espoon saaristoliikenne alkaa tänä vuonna jo toukokuun puolella. Ensimmäisinä viikonloppuina, 28.-29.5. ja 4.-5.6., Norsö IV liikennöi Isoon Vasikkasaareen. Lauantaista 11.6. lähtien liikenteessä ovat kaikki kolme saaristovenettä.
Karakallion tori täyttyy iloisesta mielestä ja viihdyttävästä ohjelmasta toukokuun viimeisenä lauantaina!

Uutiset

RSS
  • Espoon nuorisopalvelut järjesti Olarin nuorisotilalla 27.4.2016 kohtaamisen, jonne järjestöt kutsuttiin mukaan miettimään toimintaa alueen lapsille ja nuorille. Kohtaamiseen saapui puolenkymmentä motivoitunutta järjestöä.
  • August Ramsayn tyttärenpojanpoika lahjoitti 3.5.2016 Esbogårdin eli Espoonkartanon vieraskirjan Espoon kaupunginmuseon kokoelmiin. Vieraskirja on kuulunut todellinen valtioneuvos August Ramsaylle 1915–1943 hänen kuolemaansa asti, sitten Henrik Ramsaylle 1943–1951 ja viimeiset merkinnät ovat Karin Ramsayn ajalta vuodelta 1957.
  • Akilleksen majalla juhlistetaan Vihervuotta 16.5. koko perheen kanssa nauttimalla Espoon kauniista luonnosta. Liikutaan luonnossa -tapahtumassa avataan ensin juhlallisesti Vihervuosi sekä vihitään virallisesti käyttöön Keskuspuistoon pystytetty Korentoportti. Virallisten juhlallisuuksien jälkeen nautitaan luonnossa liikkumisesta kokeilemalla suunnistusta, frisbeegolfia ja capoeiraa sekä tutustumalla Tikankierroksen luontopolkuun.

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46