Kulttuuri ja liikunta

Lähde liikkumaan, sukella kulttuuritarjontaan, tsekkaa nuorisotilan tapahtumat, löytyykö uutuusromaania lähikirjastosta? Espoossa kulttuurinälkäisen tai liikuntakärpäsen pureman ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan; harrastaa voi lajia kuin lajia, ikään tai kukkaroon katsomatta. Nuorison sivuilta löydät tilat, tapahtumat ja apua elämän pulmatilanteisiin. Viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa, paikan päällä tai netin HelMet-palvelussa.

BigMouth (Iso-Britannia) 29.9.2016 klo 19.00
Flaamilainen Valentijn Dhaenens vangitsee katsojan virtuoosimaisella ilmaisullaan maailmanhistorian tunnetuimmista puheista sekä yksityisistä tunnustuksista koostuvassa nerokaassa ja täysin ainutlaatuisessa monologiesityksessä. Esitykset Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa 29.9.–1.10.
Eri puolilla Espoota tapahtuu, kun Nuori Espoo Livestä käyntiin pyörähtänyt kiertue jatkaa hyvää meininkiä aina marraskuun lopulle asti! Kiertue on suunniteltu ja se myös toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Luvassa on todella monipuolista ohjelmaa ja huippuesiintyjiä. Tuu mukaan!

Uutiset

RSS
 • Leppävaaran maauimalan monitoimi- ja kahluuallas sekä vesiliukumäki suljettiin sunnuntai-iltana 18.9., mutta ison altaan aukioloaikaa jatketaan 2.10. asti.
 • Kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämien kuntosalien kulunvalvontajärjestelmä uusitaan. Kausikorteista luovutaan ja käyttöön otetaan rannekkeet. Kalajärven kuntosalin asiakkaiden tulee vaihtaa nykyinen kulkuavain rannekkeeseen lokakuun alussa, mutta kausikortit käyvät vielä vuoden 2016 loppuun asti.
 • 19.9.-25.9.2016 on valtakunnallinen muistiviikko, jonka teemana "oikeus hyvään elämään kotiympäristössä". Espoon liikuntapalvelut liikuttaa tällä viikolla muistiteemalla. Tule hakemaan vinkit muistin virkistämiseen.

Tapahtumia

RSS
 • Viiru ja Pesonen elelevät onnellisina Pesosen pienessä mökissä ja keksivät kaikenlaista mukavaa puuhaa. Seikkailu pääsee vauhtiin, kun he päättävät lähteä rannalle heittelemään leipiä.
 • Siiri Maalaishiiri saa vieraakseen serkkunsa Kake Kaupunkilaishiiren, joka porhaltaa prätkällä maalaismaisemaan. Siiri ja Kake lähtevät sitten retkelle suurkaupungin sykkivään vilinään.
 • Ihmefilmi: Persepolis (2007)
  27.9.2016 klo 13.00
  Marjane Satrapin oivaltaviin omaelämäkerrallisiin sarjakuviin perustuva animaatio on tarkkanäköistä mustaa komediaa lapsuudesta ja nuoruudesta ensin islamilaisen vallankumouksen murroksessa ja sitten juurettomana siirtolaisena.
 • Olit sitten minkä tasoinen pelaaja hyvänsä tai vaikka aivan ensimmäistä kertaa liikkeellä, lähde liikkumaan MUUVI-ryhmiin!
  Et tarvitse muuta kuin hyväntuulisen asenteen ja sporttivaatteet oman maun mukaan. Välineet saat paikan päältä. Eikä maksa mitään!
Julkaistu 14.11.2012 klo 11.47 , päivitetty 14.11.2012 klo 11.46