KannuKino: Call Me by Your Name

Nuorukainen
Italia, Ranska, Brasilia, USA 2017
Ohjaus: Luca Guadagnino
Pääosissa: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg
Kesto: 2 h 12 min
K12
Suomenkieliset tekstit, svensk text

On kesä 1983 Pohjois-Italiassa ja 17-vuotias amerikkalais-italialainen Elio (Timothée Chalamet) viettää päivänsä perheensä 1600-luvulla rakennetussa villassa klassista musiikkia soittaen ja sovittaen, lukien ja flirttaillen ystävänsä Marzian (Esther Garrel) kanssa.

Eliolla on läheinen suhde isäänsä (Michael Stuhlberg), joka on kreikkalais-roomalaiseen kulttuuriin erikoistunut professori, ja äitiinsä (Amira Casar), joka on kääntäjä. Elio on saanut varttua korkeakulttuurin upeimpien saavutusten keskellä aurinkoisen Italian kuvankauniissa ympäristössä. Vaikka Elion sivistys ja älykkyys antavat hänestä kuvan ikäänsä vanhempana, on hän kuitenkin vielä melko viaton ja kokematon – erityisesti sydämen asioissa.

Eräänä päivänä komea amerikkalainen Oliver (Armie Hammer) saapuu Elion isän tutkimusassistentiksi. Italian auringon polttavassa paahteessa Elion ja Oliverin välillä heräävä intohimo leimahtaa liekkeihin ja kuumat kesäpäivät muuttavat heidän elämiensä kulun lopullisesti.

Neljä Oscar®-ehdokkuutta napannut (paras elokuva, paras miespääosa, paras sovitettu käsikirjoitus, paras laulu) Luca Guadagninon Call Me by Your Name on sensuelli ja ajaton ensirakkauden kuvaus. Elokuva perustuu André Acimanin romaaniin.

Traileri

Tiedot ja sijainti

Aika

la 10.3.2018 klo 15.15 - 17.30

Paikka

Kannusali, KannuKino

Kannusillankatu 4

Järjestäjä

KannuKino

Yhteystiedot

kannusali@espoo.fi

043 8259 307, 050 5356 119 (arkisin klo 9-16)

Verkko-osoite

KannuKino

Hinta

Liput 7 € + toimitusmaksu Lippupiste (22.2. lähtien), 7 € ovelta.

Liput

Lippupiste