Espoon yhteispalvelupisteet

Palveluneuvontaa ja opastusta

Espoossa on kuusi yhteispalvelupistettä, joista saat yleisneuvontaa Espoon kaupungin asioissa. Mietitkö, mihin tahoon Espoon kaupungilla sinun tulisi ottaa yhteyttä asiassasi? Kysy yhteispalvelusta ja etsimme sinulle vastauksen tai ohjaamme sinut oikealle asiantuntijataholle. Katso täältä mitä kaikkia kaupungin palveluita tarjoamme.

Saat meiltä myös opastusta HSL:n asioissa. Voit esimerkiksi ostaa meiltä HSL:n alueen henkilökohtaisen matkakortin ja noutaa kyseisen pisteen lähialueen bussien ja junien irtoaikatauluja. Voit ostaa meiltä Lippupisteen tapahtumalippuja. Tapiolan yhteispalvelupisteessä myymme myös Ticketmasterin tapahtumalippuja. Toimimme Kelan avustavina asiakaspalvelupisteinä. Meiltä löydät erilaisten tapahtumaesitteiden lisäksi turisti- ja ulkoilukartat. Jos kaipaat ideoita pääkaupunkiseudun matkailuun tai vapaa-ajan viettoon, kysy meiltä!

Maksuvälineenä meillä käyvät käteinen, Visan ja Master Cardin maksukortit, Ticket Duo -kortti, Ticket Virike-kortti, Smartum-kortti, Smartum-setelit, Smartum-mobiilimaksu, Virike-setelit ja ePassi.

Hoida asioitasi sähköisesti – autamme mielellämme!


Asiakaspäätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Käytössäsi ovat tietokone sekä kopiointi-, tulostin- ja skannausmahdollisuus. Tarvittaessa opastamme mielellämme sähköisessä asioinnissa (liittyen Espoon kaupungin ja Kelan palveluihin).

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan yhteispalveluun sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamalla palvelupisteessämme. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita! Voit antaa palautetta sähköisesti kirjallisesti paikan päällä.

Ratkaise leikkimielinen kadonneen asiakkaan arvoitus ja anna samalla palautetta! Kaikkien palautteen antaneiden kesken arvotaan 10 kpl Kotinurkilta kallioille: Espoon luontokohteet -oppaita (v. 2009 painos). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tervetuloa, Sinä olet meille tärkeä!