Espoon yhteispalvelupisteet

Espoon yhteispalvelupisteet ovat Espoon kaupungin asiointipisteitä, joihin olet aina tervetullut


Espoossa sinua palvelee kuusi yhteispalvelupistettä, joista saat yleisneuvontaa Espoon kaupungin ja yhteistyökumppanien asioissa. Täältä näet, mitä kaupungin palveluita tarjoamme. Meiltä ostat HSL:n henkilökohtaisen matkakortin, löydät lähialueen bussien irtoaikataulut – tai mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää HSL:n palveluihin liittyen, autamme mielellämme. Toimimme myös Kelan avustavina asiakaspalvelupisteinä.

Kaikki Espoon yhteispalvelupisteet myyvät Lippupisteen tapahtumalippuja ja lahjakortteja. Tapiolan yhteispalvelupisteessä myydään lisäksi Ticketmasterin lippuja. Asiointipisteistä löydät erilaisten tapahtumaesitteiden lisäksi turisti- ja ulkoilukartat. Jos kaipaat ideoita pääkaupunkiseudun matkailuun tai vapaa-ajan viettoon, kysy meiltä!

Espoon yhteispalvelupisteellä asiat hoituu niin palvelupisteillä kuin soittamalla tai sähköisesti.

Voit hoitaa asioitasi sähköisesti asiakaspäätteillämme
 

Asiakaspäätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Käytössäsi ovat tietokone sekä kopiointi-, tulostin- ja skannausmahdollisuus. (Tapiolan yhteispalvelupisteessä ei valitettavasti ole asiakaskonetta tulostamiseen ja kopiointiin.) Tarvittaessa opastamme sinua sähköisessä asioinnissa, kun kyse on Espoon kaupungin ja Kelan palveluista.

Tiesithän, että saat meiltä ripeää palvelua myös puhelimitse ja sähköpostitse. Yhtä lämpimästi olet tervetullut asioimaan palvelupisteissä paikan päällä. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita! Voit antaa palautetta niin sähköisesti kuin palvelupisteissä.

Tervetuloa, Sinä olet meille tärkeä!