Koulujen ruokalistat

Hyvä ja terveellinen ruoka sekä riittävä liikunta takaavat hyvän perustan kasvavan lapsen ja nuoren opinnoille.

Koululounas on monipuolinen, vaihteleva ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen kokonaisuus. Se edistää lapsen ja nuoren hyvinvointia ja terveyttä sekä lisää työtehoa.

Koululaisille tarjotaan jokaisella aterialla lämmin pääruoka lisäkkeineen, ruokajuomaa, leipää sekä ravintorasvaa.


Erityisruokavaliot, joihin on lääketieteelliset syyt, toteutetaan. Kasvisruokailijoille tarjotaan päivittäin kasvisruokaa, joka sisältää kasvikunnan tuotteiden lisäksi kananmunaa ja maitovalmisteita.

Vanhemmat toimittavat itse keittiöön Kansaneläkelaitoksen korvaamat erityisvalmisteet.  

Niittykummun koulun espanjalaistapahtuma

Uutiset

RSS
  • Espoo Catering sekä Fazer Food Services, joka hoitaa osan espoolaisten koulujen ja päiväkotien ruokapalveluista ovat siirtyneet lisäaineettomaan leivänpäällyslevitteeseen.
  • Osana kestävän kehityksen toimintaa Espoo Catering luopui massiivisesta paperisten toiminnanesittelylehtisten jakamisesta ja korvasi ne videolla. Videosta on myös ruotsin- ja englanninkielellä tekstitetyt versiot.
  • Espoo Catering tarjoaa erityisruokavalion mukaista ruokaa, mikäli siihen on selvät lääketieteelliset syyt. Lääkärintodistusta edellytetään muissa kuin laktoosittomassa ja vähälaktoosisessa ruokavaliossa, kasvisruokavaliossa sekä uskonnollisiin syihin perustuvassa ruokavaliossa.
  • Espoo Catering -liikelaitoksen asiakas- ja sidosryhmälehti Uutisia Sinulle 1_2015 on ilmestynyt. Lehteä pääset lukemaan klikkaamalla oheista kansikuvaa.
  • Espoo Catering -liikelaitos vastaa tällä tiedotteella Facebookissa syntyneeseen keskusteluun tuottamansa ruoan laadusta. Espoo Catering ei valitettavasti voi vastata kaikille henkilökohtaisesti, sillä kysymyksiä on tullut todella paljon.
Julkaistu 9.1.2012 klo 15.49 , päivitetty 31.8.2015 klo 10.50