Ehdota Vuoden esteetöntä tekoa

4.2.2016 klo 14.51

Vuoden esteetön teko -ehdotuksia voi taas jättää.  

Esteetön teko -ehdotuksia kerätään jatkossa ympäri vuoden. 30.4.2016 mennessä tulleet ehdotukset huomioidaan vuoden 2016 palkinnonjaossa. Ehdotuksista valitaan voittaja ja kaksi kunniamaininnan saajaa Yritykset ja yhteisöt -sarjassa sekä yksi kunniamaininnan saaja Espoon kaupunki -sarjassa. Ehdotuksia voi esittää molempiin sarjoihin.

Nyt etsimään ehdokkaita!

Kaikki espoolaiset voivat esittää ehdokkaita palkittavaksi. Kannustamme kaikkia osallistumaan – esitä kiitos esteettömästä teosta tai palvelusta! Mikä espoolainen palvelu, yritys, yhteisö tai vaikka rakennusratkaisu tekee arjestasi sujuvampaa? Mikä helpottaa asiointia tai liikkumista? Voit ehdottaa myös henkilöä, joka on konkreettisesti edistänyt esteettömyyttä.

Jokainen voi ehdottaa omankin yrityksen tai yhteisön esteetöntä tekoa. Nyt saa olla ylpeä oman yrityksen tai yhteisön esteettömästä tuotteesta, toiminnasta tai palvelusta!

Ehdotuksia lähettäneiden kesken arvotaan palkintoja, kuten elokuvalippuja.

Jätä ehdotuksesi, perustelut ja yhteystietosi 

  • sähköisesti, avaa linkki
  • sähköpostitse osoitteeseen: esteeton.espoo@espoo.fi
  • postitse osoitteella: PL 41, 02070 ESPOON KAUPUNKI
  • voit jättää ehdotuksesi myös yhteispalvelupisteeseen.

Huhtikuun 2016 jälkeen tulleet ehdotukset huomioidaan vuoden 2017 palkinnonjaossa. Hyvien esteettömien tekojen lisäksi voit antaa esteettömyyden parannusehdotuksia.

Lopullisen valinnan palkittavista esteetön teko -ehdotuksista tekee Vammaisneuvosto. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jakaa vuoden esteetön teko palkinnon ja kunniamaininnat Espoo-päivänä 27.8.2016.

Vuoden esteetön teko -palkinto jaetaan nyt kolmatta kertaa. Tutustu viime vuoden voittajiin.

Lisätietoja kilpailusta:
Vammaisasiamies Sirkku Kiviniitty, p. 050 344 5190
tai esteeton.espoo@espoo.fi