Bravo!-festivaalin saunabussi ja vauvaesitys Etelä-Koreasta

28.2.2018 klo 13.35

Bravo!-festivaalin saunabussi ja vauvaesitys Etelä-Koreasta

Helsinki Sauna Dayn kunniaksi saunabussi kurvaa Bravo!-festivaalin aikaan myös Pikku-Auroran pihaan la 10.3. klo 10-11! Bussissa voi nauttia pehmeän jämäköistä löylyistä. Pajapuuhailua sauna-teemalla voi jatkaa sisällä. Vapaa pääsy.

Pikkuväen UnelmaLauantai Bravo! -perhepäivänä la 17.3.! Ohjelmassa on vauvateatteria sekä pajoja pienille ja isommille. Klo 10.30 nähdään Little Wonders, Sproutheatre Project Etelä-Koreasta. Kolme sanatonta vauvaesitystä sopivat 0-2-vuotiaille. Liput 6 €/pari, ennakkovaraus. Sama esitys on myös mahdollista nähdä Pikkuväenperjantaina 16.3. klo 9.30.

Perhepäivän Lasten kaupunki -työpajassa pahvilaatikot muuttuvat unelmien taloiksi  klo 10-12.  Yli 4-vuotiaille. Päivän pajat ovat maksuttomia.

Aikuisten lepolounge ja miestenilta

Maaliskuun lepoloungessa pe 2.3. klo 18 on vuorossa Omaa tietä kuulostellen -luento, joka käsittelee ihmisen elämää, ja sen äärelle pysähtymistä. Tilaisuudessa kuullaan myös huilumusiikkia. Ohjaajana MuM Tuuli Paasolainen. Muut kevään voimaannuttavat illat pe 6.4. ja 4.5.Kertamaksu 8 €. (Kaikukortti).

MLL Laaksolahti on koko kevään mukana Pikku-Auroran Lepolounge-tapahtumissa tarjoamalla tapahtuman ajaksi ilmaisen lapsiparkin 1-6-vuotiaille. Näin aikuisten on helppo ostallistua iltoihin. Lapsiparkkiin ennakkoilmoittautuminen, koska paikkoja rajatusti: laaksolahti.mll@gmail.com

Miestenillassa pe 6.3. klo 18-20  SPR Kehä-Espoon puheenjohtaja Heikki Paajanen antaa lyhyen ensiapu infon ja esittelee SPR:n toimintaa. 

Auroran iltapäiväkahveissa ma 12.3. klo 14-15.30 pääsee kurkistamaan kahvikupposen ääressä, miltä Pikku-Aurora näyttää. Vapaa pääsy.  Maaliskuun Auroranillassa ke 21.3. klo 18-19.30 käydään Meijerissä! Vapaa pääsy.

Katso myös runsas arkiaamujen ohjelma Pikku-Auroran flyeristä ja kurkkaa Pikku-Auroran tiloissa järjestettävät vauvahierontakurssit maalis- toukokuussa!

www.pikkuaurora.fi