Näyttelyt

Ympäristö- ja luontoteemaiset näyttelyt tarjoavat tietoa, oivalluksia, inspiraatiota ja esteettisiä elämyksiä. Näyttelyissä voivat luonnon ihmeitä päästä tutkimaan nekin, joiden liikkuminen luonnossa on vaikeaa.

Eläköön Espoo Villa ElfvikissäEläköön Espoo – luontotalon perusnäyttely

Villa Elfvikin luontotalossa pääset tutustumaan Espoon luonnon hienouksiin kaikkina vuodenaikoina. Eläköön Espoo on luontotalon pysyvä näyttely, joka esittelee Espoon luonnon ominaispiirteitä: lehdot, lintuvedet, Nuuksio ja saaristo.

Toiminnallisessa näyttelyssä pääsee käyttämään kaikkia aisteja. Siellä voi kuunnella lintujen laulua, silittää ketun turkkia ja kurkistella luukkuihin. Mikroskoopin alle voi tuoda luonnon pieniä ihmeitä tutkittavaksi. 

Villa Elfvikin luontotalon vaihtuvat näyttelyt

Luontotalon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat tietoa kestävästä elämäntavasta ja luonnon monimuotoisuudesta monin eri tavoin. Vuoden aikana on esillä  kahdeksen tai yhdeksän eri näyttelyä.

Lainattavat näyttelyt

Osa esillä olleista  vaihtuvista näyttelyistä on Villa Elfvikin luontotalon omaa tuotantoa ja lainattavissa maksutta myös muualle. Ne sopivat hyvin esimerkikisi kirjastoihin tai koulujen ympäristöteemapäiviin. Tarkemmat tiedot löydät lainattavat näyttelyt -alasivulta.

Reilu ruokis ja Ihana roskis -näyttely Villa Elfvikin luontotalossa 12.3.2014 klo 9.00
Espoon kouluissa ja päiväkodeissa opetetaan lapsille kestävää elämäntapaa monin luovin tavoin. Reilu ruokis ja Ihana roskis -näyttelyssä on esillä kahden viime syksynä järjestetyn projektin tuotoksia. Reilu ruokis -julistekilpailun töissä koululaiset ovat pohtineet, millaisia kestäviä valintoja voi tehdä ruokalassa. Päiväkodeissa lapset ovat suunnitelleet Ihania roskiksia, joita ei voi olla käyttämättä.

Tulevat näyttelyt

RSS
Julkaistu 4.1.2012 klo 16.08 , päivitetty 11.4.2014 klo 9.37

Aihealue:
  • Näyttelyt ja galleriat, 
  • Kestävä kehitys, 
  • Luonto, 
  • Ympäristö