Talkoot

Osallistu talkootoimintaan järjestämällä omat talkoot tai tulemalla mukaan talkoisiin. Espoossa on monia eri talkoomuotoja, joiden kautta voit vaikuttaa omaan lähiympäristöösi.

Katso alla olevien linkkien kautta lisätietoja eri talkoomuodoista ja lähde rohkeasti mukaan! Talkoolaisille ei makseta rahallista korvausta. 

Pienet roskatalkoot
Kevään puhtaanapitotalkoot
Syksyn puhtaanapitotalkoot
Vieraslajitalkoot
Perinnemaisematalkoot
Järvikunnostustalkoot
Virtavesitalkoot

Siisti pääkaupunkiseutu puhtaanapitotalkoot 7.4.2015 klo 0.00
Ilmoittaudu mukaan roskiensiivoustalkoisiin! Siisti pääkaupunkiseutu puhtaanapitotalkoissa asukkaat voivat siivota lähiympäristöään irtoroskasta esim. paperit, tölkit, pullot ja metalliromut. Talkoot on tarkoitettu yleisten alueiden siivoamiseen. Espoon kaupunki jakaa jätesäkkejä ja lainaa roskapihtejä.

Uutiset

RSS
  • Pääkaupunkiseudun kuntien yhteiset siivoustalkoot lähestyvät. Siisti pääkaupunkiseutu talkoisiin osallistuminen on helppo ja merkityksellinen tapa vaikuttaa omaan asuinympäristön viihtyvyyteen. Siivoustalkoiden ajankohta on 7.4.–24.5.2015
  • Meidän puisto -toimintamallissa kokeillaan toimintaa, jossa vapaaehtoiset voivat pitää lähiluonnossaan sijaitsevan puistoalueen paremmassa kunnossa kuin mihin kaupungin huoltoluokitus riittäisi.
Julkaistu 17.4.2015 klo 12.31 , päivitetty 22.4.2015 klo 13.13