Asuminen

Espoon kaupunki muodostuu viidestä kaupunkikeskuksesta ja kahdesta paikalliskeskuksesta. Ominaista asumiselle on monipuolisuus ja luonnonläheisyys.

Espoossa on lähes 125 000 asuntoa, joista 51 000 on pientaloissa. Espoon asuntokannasta yli puolet on omistusasuntoja ja vuokra-asuntoja kolmasosa. Espoossa on myös yli 5 000 asumisoikeusasuntoa.

Koe kesä pyöräillen! 7.7.2016
Katsasta pääkaupunkiseudun parhaat pyöräreitit!
Parempaa asiakaspalvelua - vastaa kyselyyn! 5.7.2016
Millaisia kokemuksia sinulla on teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelusta ja mitä voisimme tehdä toisin?

Uutiset

RSS
  • Työmatkailijat muodostavat suurimman yhtenäisen matkaryhmän. Espoossa työmatkoja kuljetaan jalan, pyörällä, joukkoliikenteellä ja henkilöautoilla, mutta mitkä ovat niiden prosenttiosuudet? Entä tiesitkö, että kestävien kulkutapojen kasvu on ollut asukasmäärän kasvua suurempi? Se ja paljon muuta kiinnostavaa ja herättävää tietoa liikenteestä on nyt julkaistu.
  • Kaupunkisuunnittelulautakunnan päätöksiä 14.9.


  • Alberganesplanadin ja Leppävaarankadun risteyksessä olevalla lippuaukiolla jaetaan tiistaina 20.9. aamupalaa pyöräilijöille, sämpylöitä, kahvia/teetä, raakasuklaata, hedelmiä... Tule pyörällä, segwayllä, sähköpyörällä... ja nappaa aamiainen mukaan tai pysähdy nauttimaan aamiaisesta kanssamme! Tapahtuma on osa Euroopan Liikkujan viikkoa, Espoon Babboe Bike paikalla, tule sinäkin ja nauti aamukahvit kanssamme!
  • Kaupunki korjaa katujen pintavaurioita ja asfaltoi myös uusia katuja. Useimmiten asfaltoinnin korjaustyöt ovat ohi yhdessä päivässä. Asfaltoinnit jatkuvat vielä syksylläkin.
  • Espoon kaupunki luovuttaa 50 omakotitonttia omatoimiseen rakentamiseen. Tonttien haku alkaa maanantaina 12.9.2016 ja päättyy perjantaina 30.9.2016 klo 12.00.

Tapahtumat

RSS
  • Kulttuuritilojen vetovoimatekijät kaupunkikeskuksissa ja Espoonlahteen suunnitellut kulttuuritilat.
  • Tule katsomaan ja kuulemaan, miten maalämpöön siirtyminen tapahtui Villa Elfvikin luontotalossa. Saat myös tietoa, mitä pitää huomioda, jos haluat omakotitalossasi siirtyä tähän ilmastoystävälliseen lämmitysmuotoon.
  • Tule katsomaan ja kuulemaan, miten maalämpöön siirtyminen tapahtui Villa Elfvikin luontotalossa. Saat myös tietoa, mitä pitää huomioda, jos haluat omakotitalossasi siirtyä tähän ilmastoystävälliseen lämmitysmuotoon.
Julkaistu 16.12.2011 klo 7.42 , päivitetty 1.9.2016 klo 9.56