Asuminen ja ympäristö

Espoo on yli 260 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on viihtyisä, elävä, nopeasti kasvava ja kehittyvä asuinpaikka. Espoon verkostomainen kaupunkirakenne nojaa vahvasti tie- ja raideliikenteen väyliin ja solmukohtiin. Lähivuosina kaupungin kehittämiseen investoidaan ennätyksellisen paljon.

Espoon kaupunki on merkittävä rakentaja. Se rakennuttaa ja rakentaa mm. liikenneväyliä, puistoja ja muita yleisiä alueita sekä kaupungin oman palvelutuotannon tarvitsemia toimitiloja. Julkisen rakentamisen avulla luodaan ja pidetään yllä kaupunkielämän perusedellytyksiä. Julkiset rakennushankkeet ovat usein monien osapuolten yhteistyön tuloksia.

Espoon kaupungin Kestävä kehitys -ohjelman puheenjohtaja Sirpa Hertell osallistuu YK:n kestävän kehityksen korkean tason foorumiin heinäkuun puolivälissä. Hertell matkustaa New Yorkiin ministeri Tiilikaisen johtamassa Suomen delegaatiossa.
Katsasta pääkaupunkiseudun parhaat pyöräreitit!

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • Villa Elfvikin keijukoulu
  31.7.2016 klo 10.30
  Koko perheen luontoretkellä kuljetaan lasten ehdoilla. Tämä retki sopii myös lastenvaunujen kanssa kulkeville.
 • Osallistu luonnon monimuotoisuuden ylläpitoon ja tule niittytalkoisiin 6.8.2016. Talkoolaisille tarjotaan keittolounas ja kahvit Villa Elfvikissä. Ilmoittaudu mukaan koko perheen voimin!
 • Mäyrän metsän satuhetki
  6.8.2016 klo 11.00
  Opas lukee satuja Villa Elfvikin luontotalon Mäyrän metsässä aina kuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vapaa pääsy. Tervetuloa kaikki lapset ja lapsenmieliset!
 • Nuuksion vaellus
  7.8.2016 klo 9.30
  Reitti kulkee Högbackasta Haukkalammen kautta takaisin lähtöpaikalle. Haukkalammella pidempi evästauko, mahdollisuus uimiseen.
 • Koko perheen toiminnallisella luontoretkellä kuljetaan lasten ehdoilla. Vapaa pääsy.
Julkaistu 16.12.2011 klo 9.19 , päivitetty 2.1.2015 klo 9.39