Hammashoidon verkkoajanvaraus

Hammashoidon verkkoajanvarauksessa voit tarkistaa, perua tai siirtää hoitoaikoja. Samalla kirjautumisella pääset myös Terveyskansioon ja täyttämään esitietolomakkeita.

Suun terveydenhuolto laajentaa sähköisiä ajanvarauspalvelujaan. Aikuiset voivat varata ajan samalle päivälle hammashoidon ensiapuun. Lisäksi aikuiset voivat varata ajan hammaslääkärille tai suuhygienistille hammaslääkärin kanssa tehdyn yksilöllisen suunnitelman mukaan. Muut aikuisten ajanvaraukset tehdään edelleen puhelimitse.

Hammashoidon verkkoajanvarauksessa voit:

  • tarkistaa oman tai alle 14-vuotiaan lapsesi ajan
  • perua tai siirtää kiireettömiä hoitoaikoja. Muista peruuttaa aika viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä.
  • perua puolikiireellisiä aikoja (hoidon tarve arvioitu olevan kolmen viikon sisään)
  • varata ajan hammashoitajalle tai suuhygienistille suun terveystarkastukseen 1-, 3-, ja 5- vuotiaalle lapselle, kun kotiin on tullut kutsukirje
  • täyttää varattuun aikaan liittyvän oman tai alle 14-vuotiaan lapsesi esitietolomakkeen, kun olet saanut asiasta tekstiviestin
  • varata ajan samalle päivälle hammashoidon ensiapuun (aikuiset)
  • varata ajan (18 vuotta täyttäneet) hammaslääkärille tai suuhygienistille. Verkkoajanvaraus on mahdollista, mikäli hammaslääkäri tai suuhygienisti on tehnyt 2.1.2017 jälkeen kanssasi suunnitelman, jossa määritellään seuraavan käynnin ajankohta. Ajanvarausoikeus on voimassa suunniteltuna käyntikuukautena sekä 1 kuukauden ennen suunniteltua käyntikuukautta ja 3 kuukautta sen jälkeen.

Kiireellisiä ensiapuaikoja tai oikomishoitoaikoja et voi perua tai siirtää sähköisesti.

Peruuttamatta jätetystä hammashoitoajasta peritään 51,40 euroa 15 vuotta täyttäneiltä. Muista peruuttaa aika viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä!

Jotta voit asioida alle 14-vuotiaan lapsesi puolesta, yhteyshenkilötietojen tulee olla oikein lapsen asiakastiedoissa. Voit tarkistaa lapsesi yhteyshenkilötiedot hammashoitokäynnillä tai soittamalla ajanvaraukseen p. 09 816 30300.

Täytä esitietolomake ennen ensimmäistä käyntiä hammashoitolassa.

Mikäli et voit täyttää esitietolomaketta sähköisesti, voit myös tulostaa lomakkeen (aikuiset, lapset)  ja täyttää sen kotona valmiiksi.

Palvelun tyyppi

Palveluun tunnistaudut mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.

Suomi.fi-tunnistus on julkishallinnon asiointipalveluiden yhteinen tunnistuspalvelu. Palvelu mahdollistaa turvallisen sähköisen tunnistamisen.

Suomi.fi-tunnistuksesta vastaa Väestörekisterikeskus.

Lue lisää Suomi.fi -tunnistuksesta

Mobiilitunnistautuminen toimii Elisan, Soneran ja DNA:n matkapuhelinliittymissä, joihin on liitetty mobiilivarmennepalvelu.

mobiilivarmenne.fi

Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta:

Puolesta asiointi

Voit antaa toiselle henkilölle suostumuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa.

Suostumuksen annat täyttämälläpuolesta asiointi-sivustolta löytyvän lomakkeen ja palauttamalla sen terveydenhuollon toimipisteeseen.

Palvelua tukevat selaimet

Palvelu toimii parhaiten uusimmilla selaimilla ja laitteilla. Toimivuutta ei taata kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimella tai taulutietokoneella.

Tuetut selaimet: Internet Explorer 9, Chrome 47, Firefox 38, Safari 9 tai näiden uudemmat versiot

Tuetut laitteet: Android 4.3-, iOS 8.3- ja Windows 8.1-laitteet tai näiden uudemmat versiot


Terveyspalvelujen sähköisen asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset jne.) voit olla yhteydessä tukeen sähköpostitse yhteispalvelu@espoo.fi tai puhelimitse 09 816 34300.

Palvelua annetaan arkisin klo 8.30-16.00.

Voit jättää palautetta myös palautepalvelun kautta.

Käyttöohje

Palvelun käyttöohje